Johnson&Johnson Vision Care Türkiye’de terfi!..

Johnson & Johnson Vision Care Türkiye Pazarlama Müdürlüğü'ne Başak Öğdem atandı.

Johnson&Johnson Vision Care Türkiye’de terfi!..
28 Mayıs 2014 Çarşamba 14:00

 2011 yılından bu yana Johnson & Johnson Vision Care Türkiye'de tüketici-müşteri-profesyoneller için iletişim stratejileri, ortak çalışmalar ve ticari pazarlamayı geliştirmekten sorumlu Marka Müdürü olarak görev yapan Başak Öğdem, Johnson & Johnson Vision Care Pazarlama Müdürlüğü'ne terfi etti.

 

Öğdem, 1 Haziran 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Johnson & Johnson Vision Care Türkiye'deki kariyer yolculuğunu Pazarlama Müdürü olarak sürdürecek.

 

ACUVUE® Eye Heath Advisor® konseptiyle profesyonellere yönelik iletişimi yönetmekle beraber, ACUVUE® marka kontak lenslerin ve kontak lens kategorisindeki kullanıcıların sayısını ve bilincini arttırmayı hedefleyen pazarlama iletişiminden sorumlu olacak olan Başak Öğdem, kontak lens pazarında büyümeyi destekleyecek güçlü pazarlama planlarının yaratılmasını sağlamaya ve bu doğrultuda stratejiler geliştirmeye devam edecek.

 

Johnson & Johnson Vision Care Türkiye'ye katılmadan önce TEVA Pharmaceuticals İlaç Şirketi ve B'IOTA Laboratuvarları'nda Marka Müdürü olarak görev yapan Başak Öğdem, Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden derece ile mezundur.

 

Bizde Optik Gazete olarak Sayın Başak Ögdem'i kutluyor iş hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.