Jandarmadan İmitasyon Gözlük Baskını

Antalya Side’de jandarma ekipleri tarafından bir minibüste yapılan aramada piyasa değeri 70 Bin TL olan bin 636 adet imitasyon güneş gözlüğü ele geçirildi.

Jandarmadan İmitasyon Gözlük Baskını
02 Şubat 2016 Salı 13:58

 Antalya Side'de jandarma ekipleri tarafından bir minibüste yapılan aramada piyasa değeri 70 Bin TL olan bin 636 adet imitasyon güneş gözlüğü ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, beyaz renk kapalı kasa bir minibüste kaçak malzemelerin olduğu ihbarını alan Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Ekipleri harekete geçti. Aracın Side çevresinde görüldüğünün belirlenmesinin ardından aracı takibe alan Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Side Jandarma Karakolu ekipleri, Side mahallesinde aracı durdurarak arama yaptı. C.M'nin kullandığı araçta yapılan aramada piyasa değeri 70 bin TL olan çeşitli markalarda bin 636 adet imitasyon güneş gözlüğü ele geçirildi.

C.M. jandarmadaki işlemlerin ardından Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Kaynak: haberler.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.