Italia Independent Hız Kesmiyor!

Son yılların en hit gözlük markası Italia Independent, ABD’deki ikinci Monobrand mağazasını Miami’de açtı.

Italia Independent Hız Kesmiyor!
30 Temmuz 2015 Perşembe 11:35

 

Türkiye’de Turkuaz Optik tarafından distribütörlüğü yürütülen ITALIA INDEPENDENT, İtalyan yaratıcılığının çekiciliğini tüm dünyaya yaymaya devam ediyor. Fütüristik bir yaklaşımla ortaya koyduğu benzersiz tasarımları ile tüm dünyada adından söz ettiren Italia Independent, Amerika’daki ikinci mağazasını geçtiğimiz günlerde Miami’de hizmete açtı.


Gözlük sektörüne kazandırdığı yenilikçi tasarım anlayışı ile fark yaratan  Italia Independent,  Amerika’daki ikinci mağazasını, geçtiğimiz günlerde Miami’nin en cool bölgeleri arasında anılan Wynwood’da açtı. Kasım 2014 tarihinde ABD’deki ilk flagship mağazasını Manhattan’da açan Italia Independent’ın, Miami’de ikinci mağazasını hizmete sokması, markanın stratejik gelişimi açısından önemli bir hamle olarak değerlendiriliyor.


Miami mağazasının iç dekorasyonunda göze çarpan endüstriyel tasarım öğeleri markanın DNA’sını mükemmel şekilde yansıtırken, Wynwood bölgesinin ruhuna da gönderme yapıyor. Italia Independent’ın tüm diğer mağazalarında fark yaratan dizayn anlayışı ile uyum, Miami mağazasında da baskın bir şekilde hissediliyor.

Markanın dünya genelinde kaydettiği başarı grafiğinin altını çizen Italia Independent Kurucu Ortak ve CEO’su Andrea Tessitore şu sözleri ekliyor; “Miami’de hizmete soktuğumuz mağaza, markamızın global anlamda bilinirliğini maksimize etme taahhütümüzün önemli bir göstergesi. Miami’nin Wynwood bölgesinde yer alan ikinci mağazamız ile Güney Amerika’daki Italia Independent müşterileri ile de doğrudan iletişimde olmayı hedefliyoruz.”


Italia Independent kurucu ortaklarından, aynı zamanda markanın Genel Müdürü Giovanni Accongiagioco ise, monobrand mağazaların toptan satış ağındaki önemine değinerek, Italia Independent’ın yabancı pazarlarda gücünü artırmayı sürdüreceğini belirtti.


Bu vesile ile Optik Gazete Ailesi olarak biz de, Turkuaz Optik nezdinde Italia Independent’i tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesi dileklerimizi sunuyoruz.

Ayrıca, Optik Sektörüne olan katkılarınızın artarak devam edeceğine inanıyor; tekrar tebriklerimizi sunuyor, değerli markanızın büyüme sürecinin yeni mağazanızda da devam etmesini temenni ediyoruz.

 


Kaynak: turkuazoptik.com

 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.