İlginç tasarımlı gözlük modelleri

İlginç tasarımlı gözlük modellerinden biri de şişe açacaklı gözlük.

İlginç tasarımlı gözlük modelleri
18 Temmuz 2014 Cuma 06:04

 

Üniversite mezunu 21 yaşındaki  Rob Lanelli kreatif düşünce yeteneğinin farkına varınca, farklı düşünce ürünü tasarımlarını gerçekleştirmek için herhangi bir şirkette kariyer yapmaktansa kendi şirketini kurmayı tercih etti.

 

Ve ilk tasarımı şişe açacaklı gözlüğün patentini aldıktan sonra, Hip Visions LLC şirketi ortaya çıktı.

 

Böyle bir gözlüğü tasarlama  fikri Rob'a 2006 yılında Meksika seyahati sırasında geldi. Ardından Rob bu gözlüğün görünümü üzerine uzun süre çalıştı. Ve daha sonra  Çin'e yaptığı bir  öğrenci seyahati sırasında tanıştığı Luke Ritchie isimli tasarımcı ile çalışmaya başladı. Tasarımcı Luke, Rob ile çalışmaya başladıktan sonra iki proje üzerinde yoğunlaştı.

 

Aile bağlantılarının sayesinde, Rob tasarladıkları ürünlerin  örneklerini Çin'de yapabilecek bir üretici bulabildi.

 

Ve Rob girişimci yolculuğunun ilk aşamasını  tamamlayarak ürünlerinin lisans satışı ve konsepti ile ilgilenmeye başladı.

 

Şişe açacaklı tasarım gözlüğün fiyatı 1000 $ olarak satılmakta.

 

Kaynak : fikirparadir.com

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.