İkiz Kardeşlerin Gözlük Vurgunu!

İstanbul'da bir gözlük firmasının deposundan çalınan 500 bin dolar değerinde binlerce gözlükle ilgili biri depo sorumlusu ikiz kardeşler gözaltına alındı.

İkiz Kardeşlerin Gözlük Vurgunu!
23 Kasım 2015 Pazartesi 09:02


İstanbul'da bir gözlük firmasının deposundan çalınan 500 bin dolar değerinde binlerce gözlükle ilgili biri depo sorumlusu ikiz kardeşler gözaltına alındı. İkiz kardeşlerden birine ait gözlük dükkanında yapılan aramada sahte faturalandırıldığı öğrenilen 1688 gözlük ve bir adet ruhsatsız tabanca bulundu. Suçlamaları kabul etmeyen kardeşler sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Büyükçekmece'de bulunan bir gözlük firması sahibi Ç.Ç. polise başvurarak deposundan piyasa değeri yaklaşık 500 bin dolar olan binlerce gözlüğün çalındığını söyledi. İşyeri sahibi gözlüklerin üç parti halinde çalındığını söylerken, hırsızın yanında depo sorumlusu olarak çalışan Hüseyin Y. olabileceğini söyledi. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada depo sorumlusu Hüseyin Y. ile gözlük dükkanı sahibi ikiz kardeşi Hasan Y. polis tarafından gözaltına alındı. Hasan Y.'nin gözlük dükkanında yapılan aramada sahte faturalandırılmış 1688 adet gözlük ele geçirildi. Ayrıca bir adet ruhsatsız tabanca bulundu. Asayiş şube müdürlüğüne getirilen şüpheliler hırsızlık olayıyla bir ilgililerinin bulunmadığını söyledi. Şüphelilerden Depo sorumlusu Hüseyin Y. hırsızlığın kendisinin depoda olmadığı saatlerde gerçekleşmiş olabileceğini söyledi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: haberler.com

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.