Huvitz, Distribütörü Uğur Optik Makine

Uğur Optik Makina,Cam Kesme Makine yelpazesine bir yenisini daha ekledi.

Huvitz, Distribütörü Uğur Optik Makine
14 Nisan 2014 Pazartesi 10:56

 Optik sektörünün en önemli tedarikçilerinden olan Uğur Optik Makina,Cam Kesme Makine yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Dünyanın önde gelen makine üreticisi Huvitz ile anlaşma imzalayarak Türkiye Distribütörlüğünde ilk adımı atmıştır.

 

Uğur Optik Makine Genel Müdürü Ercan Turgut bünyelerine kattıkları yeni marka Huvitz ile daha da güçlendiklerini, Bundan sonraki çalışmalarında müşterilerine ileri teknoloji ve yüksek kalitede hizmet vereceklerini belirterek Dünyanın ilk 3 firması arasında bulunan Huvitz markasını firma bünyelerine katmanın büyük sevinci içinde olduğunu dele getirmekte.



Uğur Optik Makina Genel Müdürü Ercan Turgut,Huvitz markasının distribütörlük görüşmeleri ve devir işlemleri esnasında kendilerine gösterdikleri her türlü destek için Emos Optik'e teşekkürlerini iletirken,Emos Optik bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.



Ercan Turgut, Huvitz marka Cam kesme makinaları ;Kaiser,Excelon XD ve Excelon modelleri ayrıca dijital fokometre modelleri ile hem yüksek teknoloji hemde uygun fiyat ve ödeme koşulları ile müşterilerine sunacaklarını belirterek geçmiş dönemlerde olduğu gibi Hizmet kalitesinden ödün vermeden yola devam etmeyi planladıklarını dile getirdi.Tüm cihaz ve modeller için 2 yıl Teknik servis garantisi verdiklerini ,Huvitz isminin kalitesi ve Ugur Optik Makine'nın güvenilirliği birleşerek Türkiye'de çok büyük bir sinerji yaratacaklarını ifade etti.

 

Sektöre hizmet vermeye başladığı günden itibaren yenilikleri,yüksek kalite uygun fiyat politikası ile çalışmalarına devam eden Uğur Optik Makine'ya Dünyanın göz bebeği Huvitz olan anlaşmalarından dolayı kendilerini tebrik eder, başarılarında devamını dileriz.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.