Her Hastaya Bir Fidan Dikti Orman Oluşturdu!

Bireysel olarak pek çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Gürdal Ören, uzun süredir her hastası için bir fidan dikiyor ve sokak hayvanlarına mama bağışlıyordu. Ören, Tekirdağ Uçmakdere bölgesinde hastaları için diktiği fidanlarla adeta bir orman oluşturdu.

Her Hastaya Bir Fidan Dikti Orman Oluşturdu!
01 Aralık 2018 Cumartesi 13:45

O, Türkiye'nin sıra dışı doktorlarından biri. İyilik elçisi. Çok uzun yıllardır ameliyat ettiği her hastası adına bir fidan diken Op.Dr. Gürdal Ören, bununla da yetinmeyip yine her hastası için sokak hayvanlarına mama bağışı projesini de başlatarak adeta gönülleri fethetti.



O'nu sıra dışı doktor yapan şeylerin başında ise hasta takibinde asistan kullanmaması geliyor. Avrupa'nın yakından tanıdığı doktor, yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle her hastasının takdirini kazanmış durumda. Her bir hastasının adına özel fidan ve mama bağışı yapan ve bu bağış kartlarını hastalarına gönderen Gürdal Ören, hasta takibinde asistan kullanmaması ile tanınıyor. Avrupa'dan gelen hastaları kendisine Türkiye'nin Dr. Novzaradan'ı diyorlar.



"Doğaya Borcumuzu Ödüyoruz"

Ameliyat ettiği her bir hastası adına ağaç diken doktor, kendi adını taşıyan Gürdal Ören korusuyla Tekirdağ bölgesinde bir orman oluşturdu. Türkiye'de yaptığı ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili Ören, "Her ile kazandırdıkları ormanlarla, birçok ünlü ismin de destek verdiği Çekül aracılığıyla her hastama bir fidan hediye ettim ve sonunda bir orman oluşturdum. Doğaya ve sokaktaki canlara olan borcumuzu bu şekilde ödüyoruz. Herkesin yapması gereken bir şey… Çünkü sağlığımız için ormanlara ve sokaktaki hayvanlara ihtiyacımız var" dedi.
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.