Hally and Son’ın Orjinal ve ‘Zamansız’ 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Gözlük tasarımında benzersiz duruşu ile ayrışan Hally and Son, 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda orijinal ve ‘zamansız’ estetik anlayışını yansıtıyor. Kendine has tasarım yaklaşımı ile 50’li ve 60’lı yılların retro cazibesini günümüze taşıyan marka, yeni koleksiyonunda ustalığını gözler önüne seriyor.

Hally and Son’ın Orjinal ve ‘Zamansız’ 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu
10 Mart 2018 Cumartesi 10:04

Zevk ve stil sahibi kişilere hitap eden tasarımlarında; vintage esintileri, benzersiz yorumuyla sunan Hally and Son, 2018 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda şıklığı fonksiyonellik ile birleştiriyor.

Tamamı İtalya’da ince bir el işçiliği ile üretilen modeller, markanın ‘şahsına münhasır’ çekiciliğinin güçlü birer yansıması olarak koleksiyonda yerini alıyor.

Değerli materyallerden üretilen sofistike Hally and Son tasarımları, yeni sezonda rahatlık ihtiyacını karşılayan dizaynları ile her zevke hitap ediyor. Yeni koleksiyonda baskınlığı hissedilen yenilikçi detayların yanı sıra, markanın imzası haline gelen asimetrik vidalar ve yuvarlak delikli sap uçları da göze çarpıyor.  Bir tarafta üç, diğer tarafta iki adet olarak modellerin gövdesine yerleştirilen vida detayı, Hally and Son’ın ayrıştırıcı unsurlarının başında geliyor. Her biri usta ellerden çıkma Hally and Son modelleri, metal, titanyum ve kişiselleştirilmiş asetat gibi materyallere eşlik eden doğal ve benzersiz renk alternatifleri ile de fark yaratıyor.

Bir benzeri daha olmayan asetat çerçeveler, tartışmasız bir kalite anlayışını dışa vururken, metal çerçeveler ise incelikli bir stili ortaya koyuyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.