Güneş gözlüğü sgk'ya bağlanmalıdır

Halkın göz sağlığını ilgilendiren güneş gözlükleri, denetlenmediği sürece, göz hastalıkları artacaktır.

Güneş gözlüğü sgk'ya bağlanmalıdır
29 Ocak 2014 Çarşamba 04:00

Halkın göz sağlığını ilgilendiren 'güneş gözlükleri', denetlenmediği sürece, katarakt ve sarı nokta gibi göz hastalıkları artarak yaygınlaşacaktır. Kalitesiz bir güneş gözlüğü, güneşin zararlı ve yoğun UV ışınlarından gözü koruyamaz. Bunun sonucunda hem Türk Halkının göz sağlığı tehlikeye girer, hem de bu durumun sebep olacağı hastalıklardan dolayı kamu zararı oluşur. Bürokratlarımızın bu konuya da duyarlılıkla yaklaşacağını düşünüyorum. Tüm meslektaşlarımı, bu konuyu her platformda dile getirmeye ve Konfederasyonumuzun çalışmalarına destek vermeye davet ediyorum.

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ kullanan veya kullanacak herkese de, bu ihtiyaçlarını; marketten, butikten, sokaktan .... değil, OPTİK ünvanı olan bir mağazadan almasını tavsiye ederim. Gözlerinizi ziyan etmeyin!

Burçin Küçükören


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.