GP PLUS CAMLAR testten başarı ile geçti!

Opak Lensin üreticisi olduğu GP Plus markalı tek odaklı optik camlar’a testten tam not.

GP PLUS CAMLAR testten başarı ile geçti!
21 Ocak 2017 Cumartesi 12:30

Opak Lensin üreticisi olduğu GP Plus markalı tek odaklı optik camlar “aspheric” tasarımı, yüksek abbe değeri ve üstün kaplama teknolojisi, geniş numara aralığı, ekonomik fiyatlar, özel anlaşma fırsatları ve dikkate değer kampanya hediyeleri ile Optisyenlik Müesseselerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Opak Lens San. ve Tic. A.Ş. Türkiye genelinde 21 ildeki 31 şubesinde Optisyenlik Müesseselerine kontak lens ve optik cam hizmetini uzman ve eğitimli personeli ile en hızlı şekilde sunmakta.

Opak Lens San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi kontak lens alanında olduğu gibi optik cam alanında da Optisyenlik Müesseselerinin ihtiyaç duyduğu ürünleri, aynı hizmet ve kalite anlayışıyla müşterilerine sunmaya devam ettiklerini ifade etti.

GP Plus markası ile piyasaya arz ettikleri tek odaklı optik camların gerek hammadde, gerek tasarım, gerekse kaplama kalitesi ile çok üstün teknik özelliklere sahip olduğunu vurgulayan Sayın Erol Harbi Optisyenlik Müesseselerine en gelişmiş teknoloji ile üretilen gözlük camlarını en uygun fiyatlara sunmaktan mutlu ve gururlu olduklarını söyledi.

GP Plus markalı tek odaklı optik camların üstün kaplama teknolojisi Optisyenlik Müesseselerinde de çeşitli yöntemlerle test edilerek onaylanıyor. GP Plus camların “Hydrophobic” kaplaması sayesinde cam yüzeyine dışarıdan herhangi bir kir, buhar, su, çamur, yağ vb. maddeler tutunamıyor, hatta aşırı kaygan bir yüzeye sahip olduğundan dolayı da üzerinden akıp gidiyor.

 “Elite Optik - İshak Yatmaz”’ın yaptığı ve videoyu çekerek Opak Lens A.Ş. ye gönderdiği test oldukça ilgi çekici. Evobond 502 Süper Hızlı Japon Yapıştırıcı ile yapılan testte GP Plus camların “Hydrophobic” kaplaması sayesinde, cam yüzeyinde süper hızlı yapıştırıcı gibi bir sıvının dahi iz ve kalıntı bırakmadan kayıp gittiği görülmekte. Bu çalışma için Opak Lens A.Ş. yetkilileri Osmaniye /Kadirli’den Elite Optik - İshak Yatmaza teşekkür ettiler.

Osmaniye /Kadirli’den “Elite Optik - İshak Yatmaz” tarafından yapılan Hydrophobic kaplama testini videodan izleyebilirsiniz.


 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.