“Gözlüklerimi Seviyorum”

“Gözlüklerimi Seviyorum” Video Yarışması’nın hazırlıklarına başladık.

“Gözlüklerimi Seviyorum”
13 Mayıs 2014 Salı 13:52

 

“Gözlüklerimi Seviyorum”
Video Yarışması

 

Aralık 2013-Mayıs 2014 döneminde Optisyenlik Programı olan Üniversiteler Arası Video Yarışmamızın ardından hemen kollarımızı sıvadık ve hiç zaman geçirmeden şimdi de optik sektörüne yönelik “Gözlüklerimi Seviyorum” Video Yarışması’nın hazırlıklarına başladık.

 

“Kontak Lenslerimi Seviyorum” yarışmasını ilan ettiğimiz ilk günden itibaren optik sektöründen birçok kişinin katılımcı olmak istediklerine ilişkin talepler aldık. Bu yoğun istek üzerine bu kez de yarışmayı optisyenlik müessesesi sahipleri, mesul müdürleri ve çalışanları arasında organize ediyoruz. Yarışmaya videolarıyla katılmak isteyen kişilerin bir optik mağazanın sahibi olduğunu ya da çalıştığını belgelemesi gerekmektedir.

 

“Gözlüklerimi Seviyorum” yarışmasının katılım koşullarını, ödüllerin neler olduğunu ve yarışmanın başvuru ve tamamlanma tarihlerini çok yakında bu sayfalardan size duyuracağız.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.