Gözlük Modelinize Uygun Göz Makyajları

Gözlük takmanız göz makyajı yapamayacağınız ya da makyajın sizde kötü duracağı anlamına gelmez. Gözlük modelinize uygun makyaj yaparak oldukça güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Gözlük Modelinize Uygun Göz Makyajları
01 Nisan 2016 Cuma 15:53

Dikdörtgen Gözlük

Göz kalemini göz kapaklarınıza uygulayarak, ilk çektiğiniz katın üzerinden ikinci kez geçmeyi unutmamalısınız. Çizginin uzunluğu sizin tercihinize kalmış ama bu teknikle oldukça cool bir görünüm elde edebilirsiniz.

Çerçevesiz Gözlük

Bu gözlük tipi gözlerinizi iyice açığa çıkaracağından, farla doğal bir gölge yaratıp, üst kirpiklerini iki kat boyayarak, adeta havada uçuşan kirpikler yaratabilirsiniz.

Pilot Gözlüğü

Göze derinlik vermesi için koyu gri far sürüp, kirpiklerinize uygularsanız, bu sizi oldukça şık ve havalı gösterebilir. Parmak ucunuza alacağınız farı alt kirpik diplerine hafifçe sürmeyi de unutmayın.

Yuvarlak Gözlük

Gözlüğün şekline uyum sağlaması için kullanacağın kahve tonlarındaki farı, dairesel hareketlerle göz kapaklarınıza sürün. Kirpiklerinizi ise tek kat rimelle belirginleştirmeyi unutmayın.

Kaynak: ulke.com.tr, cafe ruj


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.