Gözlük İçin Canından Oldu

Samsun’da Iraklı bir genç denize düşen gözlüğünü almaya çalışırken boğuldu.

Gözlük İçin Canından Oldu
19 Ağustos 2016 Cuma 12:15

Olay, İlkadım ilçesi Kurtuluş Yolu üzerindeki sahil bandında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Samsun’a mülteci olarak gelen 19 yaşındaki Iraklı İhab Jabbar Joodi isimli Iraklı genç, Kurtuluş İskelesi kenarındaki sahil bandına arkadaşlarıyla birlikte gezerken, bir anda gözlüğünü denize düşürdü. Üzerindeki kıyafetleriyle birlikte denize atlayan ve gözlüğünü almaya çalışan genç, iddiaya göre deniz içerisinde sara nöbeti geçirdiği ve gözden kaybolduğu belirtildi.
Denize atlayan Iraklı genci gören çevredeki vatandaşlar ise durumu 155 Polis İmdat’a bildirdi. Daha sonra olay yerine gelen Deniz Liman Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği dalgıçları ile Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı DEGAK-01 Dalış Timi, deniz içerisinde Iraklı genci aramaya başladı. Aramalar sonucu denize girdiği yerden yaklaşık 10 metre uzaklıkta bulunan Iraklı gencin cesedi çıkarıldı.
Olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ekiplerine alınan Iraklı gencin cesedi otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak : kuzeyhaber.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.