Göz Seğirmesi ciddi hastalık belirtisi olabilir!

Duyduğumuzda genellikle “iyi ya da kötü bir şey olacak” yorumunda bulunduğumuz göz seğirmesinin ciddi hastalık belirtisi olabileceğini biliyor muydunuz?

Göz Seğirmesi ciddi hastalık belirtisi olabilir!
23 Nisan 2017 Pazar 14:30

Kısa süreli yaşanan göz seğirmeleri genellikle stres, sigara kullanımı, kafein tüketmek, uykusuzluk, yorgunluk, dengesiz beslenme ve bazı ilaçların yan etkilerine bağlı olarak ortaya çıktığını söyleyen Kudret Göz İstanbul Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Cem Selvi “Uzun süren ve sık tekrarlayan seğirmeler, sinir sistemi hastalıkları, beyin tümörü, Parkinson gibi hastalıkların habercisi olabilir” dedi. “Göz seğirmesi ile bedeniniz size dinlenmeniz gerektiğini, vitamin, magnezyum eksikliğiniz olduğunu, alışkanlıklarınızı gözden geçirmeniz ve içiyorsanız sigarayı mutlaka bırakmanız gerektiğini anlatıyor olabilir” diyen Dr. Selvi “Bir haftayı aşan göz seğirmelerinde, göz seğirmesiyle birlikte gözlerde kızarıklık, şişlik ya da üst göz kapağında düşüklük oluştuğu durumlarda bir hekime görünün” diye konuştu.

Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.