'Göz' ödül getirdi

'Göz' adlı kısa film Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

'Göz' ödül getirdi
30 Haziran 2014 Pazartesi 06:41

Mersin Üniversitesi İletişim öğrencileri, bu yıl 25'incisi düzenlenen Ankara Uluslararası Film Festivali'nden ödülle döndü.

 

Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerden Onur Otacı, Murat Kandemir ve Erhan Özelsancak tarafından çekilen kısa film "Göz", Uluslararası Ankara Film Festivali'nde, Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü.

 

ÖDÜL DENİZ ÇAKIR'DAN


Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en köklü film festivallerinden Ankara Uluslararası Film Festivali'nde, ulusal film kategorisinde 35, belgesel ve kısa film kategorisinde ise 57 film yarıştı. Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü son sınıf öğrencilerinin Yapım-Yönetim 3 dersi kapsamında çektiği 'Göz' adlı kısa film, Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreninde ekip adına sahneye çıkan Onur Otacı, ödülü oyuncu Deniz Çakır'ın elinden aldı.

 

Filmde, göz hastalığı nedeniyle ışığa çıkamayan küçük bir çocuğun öyküsü anlatılıyor.

 

Kaynak : hurriyetkampus.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.