Görüşünüze Güç ve Konfor Katan 1.58 ASP GP-VEX SHMC

Optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçlarını hızlı ve kaliteli çözümlerle karşılamayı ilke edinen Opak Lens, stok ürün çeşitliliğini artırmaya ve ürünlerinin stok aralıklarını genişletmeye devam ediyor.

Görüşünüze Güç ve Konfor Katan 1.58 ASP GP-VEX SHMC
30 Nisan 2018 Pazartesi 10:29

GP Plus Ailesi, Bünyesine Yeni Katılan GP-VEX İle Daha da Güçlendi

1.58 indeksiyle geniş dioptri aralığını sunulabilme imkanı olan ürün, asiferik dizaynıyla 1.60 indekse yakın bir incelik ve estetik sağlamaktadır. Ayrıca özel materyaliyle, üstün bir kırılma direncine sahip olan GP-VEX, faset ve nilör çerçevelerde kullanım kolaylığı sağlar.

GP-VEX (-) konkav numaralarda 6.00/4.00, (+) konveks numaralarda 6.00/2.00 numaralarında hizmete sunulmuştur.


Bir Sene Kırılmazlık Garantisi!

GP-VEX ürünü 1 sene kırılmazlık garantisiyle hizmete sunulmaktadır. Aynı zamanda yüksek abbe değerine (43) sahip olan ürün böylelikle kullanıcısına üstün bir görüş kalitesi ve performansı sunmaktadır.
Kırılma direnci ve yüksek görme kalitesi özellikleriyle, çocuklar başta olmak üzere her yaşta ve her çeşit çerçeve kullanıcısına önerilebilen GP-VEX camları ile siz de gücünüze güç, görüşünüze konfor katın.
GP-VEX’in süper hidrofobik özellikli yansıma engelleyici katmanı, ışık geçirgenliğini artırıp görüş konforunu artırmakla kalmaz, camın su-buhar itme özelliğini artırır, daha kolay temizlenmesini, daha zor kirlenmesini ve camın daha zor çizilmesini sağlar.

GP-VEX Gücünüze Güç, Görüşünüze Konfor Katar…

GP-VEX camlar hakkında ayrıntılı bilgiyi Opak Lens şubelerinden ya da satış temsilcinizden alabilirsiniz.

Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en büyük optik ürünler deposu olan Opak Lens Aş, bağımsız ve yerli optik müesseselerin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.