Google Onaylı Sanal Gerçeklik Gözlüğü DSCVR

Google’ın ilk olarak Cardboard, ardından da Daydream olarak yenileyeceği sanal gerçeklik dünyası, gelişmeye devam ediyor.

Google Onaylı Sanal Gerçeklik Gözlüğü DSCVR
29 Ağustos 2016 Pazartesi 09:23

Google sertifikalı sanal gerçeklik gözlüğü DSCVR yüzü saran ergonomik tasarımı ve 34 mm bikonveks lensleri ile kusursuz bir VR deneyimi sunmaktadır. Gözlüğün yüzünüz saran kısmı yaylı bir mekanizma sayesinde harekete geçerek, açılıp kapanmaktadır. Açılır kapanır çerçevesi sayesinde kolay taşınabilen DSCVR Gözlük özel taşıma kutusu ile birlikte elinize ulaşmaktadır. Gözlük üzerindeki iletken buton sayesinde gözlüğü çıkartmanıza gerek kalmadan oyun oynayabilir ya da medya dosyalarını kontrol edebilirsiniz. Telefonunuzu DSCVR gözlüğe kaydırmaz silikon bant sayesinde kolayca takabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • 34 mm Bikonveks lens
  • Kaydırmaz silikon bant
  • Açılır kapanır çerçeve
  • Özel açılır kaoanır çerçeve
  • iOS ve Android uyumlu
  • Google Carboard uyumlu

DSCVR Gözlük ile Ne Yapabilirim?

DSCVR Gözlük ile marketlerdeki VR oyunları oynayabilir, YouTube üzerinden 360 derecelik videolar izleyebilirsiniz. Ürün Google tarafından onaylı olduğu için Google Cardboard uygulaması ile birlikte kullanabilirsiniz.

DSCVR Gözlük hangi telefonlar ile uyumludur?

DSCVR Gözlük 4 - 6 inç arası Jireskop (hareket) sensörü bulunan tüm Android ve iOS’li cihazlara uyumludur.

DSCVR Gözlük nasıl kullanılır?

DSCVR gözlüğü kullanmak için öncelikle Google Cardboard uygulamasını indirmek gerekmektedir.. Ürün kutu arkasında bulunan QR kodunu Google Cardboard uygulamasından taratarak gözlüğü telefonunuza tanıtabilirsiniz.

DSCVR Gözlük ile hangi uygulamaları kullanabilirim?

DSCVR Gözlük gözlük Google’ın Cardboard uygulamasını kullanabilir, YouTube uygulaması üzerinden 360 derece videolar izleyebilirsiniz. Bunun haricinde App Store ve Google Play Store üzerinden “VR” ibaresi ile yayınlanan oyunları oynayabilir, uygulamaları kullanabilirsiniz.


Kaynak : teknostore.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.