Google Gözlük Modasında Dev Markalarla Yarışıyor!

Google popüler gözlük markalarıyla da yarışa giriyor.

Google Gözlük Modasında Dev Markalarla Yarışıyor!
06 Haziran 2014 Cuma 09:30

 Google'ın yakın zamanda piyasaya sunduğu ve büyük ses getiren ürünü "Google Glass" (Google Gözlük), popüler gözlük markalarıyla da yarışa girmeye ve moda ikonu olmaya hazırlanıyor.

 

Daha önce gözlüğün farklı çerçevelere sahip "Titanium" koleksiyonunu piyasaya sunan Google, şimdi de değişik Moda tasarımcılarıyla çalışma kararı aldı. Bunun ilk örneği de, henüz ürün piyasaya sunulmamışken, geçen yılki defilesinde mankenleri podyuma Google Glass ile çıkartan Amerikalı modacı Diane von Furstenberg oldu. "DVF" logosuyla, farklı tasarımlardaki cam ve çerçevelerle satışa sunulan Google gözlükler, normalinden 120-250 dolar daha pahalı. Yani ABD'de normal bir Google Glass fiyatı 1.500 dolarken, DVF logolu olanların 1620-1750 dolar düzeyinde olduğu belirtiliyor.

 

Yenileri de yolda

 

Ancak Google'ın, bunu sadece Diane von Furstenberg ile sınırlandırmayacağı ve yeni tasarımcıların da yolda olduğu ifade ediliyor. Zira Google, şimdilik neredeyse rakipsiz olan ve teknoloji tutkunları tarafından beğenilen gözlüklerinin, aynı zamanda bir moda unsuru olmasını amaçlıyor. Hatta bu yüzden, DVF ambleminin, tıpkı Ray-Ban gözlüklerde olduğu gibi camın üst kısmında yer aldığına dikkat çekiliyor.

 

Kaynak : istenhaber.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.