GOK Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Başlıyor!

Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonunun Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 3 Mart 2016 tarihinde saat 11:00'de başlıyor.

GOK Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Başlıyor!
16 Şubat 2016 Salı 11:57

 Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu tarafından yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantı duyurusu aşağıdaki gibidir.


Sayın Meslektaşlarımız,

Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonunun Olağanüstü Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündem ve tarihlerde İstanbul’da yapılacaktır. Konfederasyon Delegelerinin anılan tarih ve yerde hazır bulunmaları önemle rica olunur.

Bilgilerinize,

Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapılmasına, Dernekler Kanunu'nun öngördüğü prosedürü tamamlayarak, ilk toplantının 3 Mart 2016 tarihinde saat 11:00'de Hamidiye Caddesi Doğubank İşhanı Kat:5 No:503 nolu merkezde Dernekler Kanunu'nun öngördüğü çoğunlukta yapılmasına karar verildi.

Belirtilen günde çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantının 13 Mart 2016 tarihinde saat 11:00 de Yaşmak Sultan Hotel Topkapı Salonu (  Ebusuut Caddesi Mehmet Murat Sokak No: 4 Sirkeci Fatih / İSTANBUL  ) adresinde çoğunluk aranmaksızın Dernekler Kanunu'nun ikinci toplantı için öngördüğü çoğunlukta (yeterli sayı ile) yapılacaktır.

Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılan her bir delege yasa gereği 1 ( bir ) oy kullanma hakkı vardır. Üye oyunu bizzat kullanmak zorundadır.

Olağanüstü Genel Kurul toplantısının aşağıdaki gündem ile yapılmasına karar verildi.

GÜNDEM;

1-) Açılış ve Yoklama,

2-) Olağanüstü Genel Kurul Başkanlık Divanı Seçimi

3-) Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması

4-) Olağanüstü Genel Kurul toplantı zabıtlarının Divan Başkanı ve Üyeler tarafından imzalanması için yetki verilmesine,

5-) Yönetim Kurulu Faaliyetlerinin okunması ve ibrası,

6-)  Denetleme Kurulu Raporlarının okunması ve ibrası,

7-) Mali Bütçe Raporlarının okunması ve ibrası,

8-) Yönetim Kurulu ( 9 Asil, 9 Yedek ), Denetleme Kurulu ( 4 Asil, 4 Yedek ), Disiplin Kurulu ( 4 Asil, 4 Yedek) üyelerinin seçilmesi,

9-) Gündem ile ilgili önergelerin olması durumunda, önergelerin görüşülüp karara bağlanması,

10-) Dilek ve Temenniler,

11-) Kapanış

Kaynak: gok.org.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esma Arslan - 8 yıl önce
Optisyenlerin atanmasi ve optisyenlik programinin dgs de yeni bölümlerin gelmesidir