"Gentle Monster" Gözlük Koleksiyonu Bodrum’da

Dünyaca ünlü bir gözlük markasının Bodrum’da gerçekleşen tanıtım davetine cemiyet hayatının pek çok ünlü ismi büyük ilgi gösterdi.

"Gentle Monster" Gözlük Koleksiyonu Bodrum’da
13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:22

Ünlü gözlük markası Gentle Monster ara sezon koleksiyonunu Bodrum’da gerçekleştirdiği şık bir davetle tanıttı.Gözlük markası Gentle Monster ara sezon koleksiyon lansmanını şık bir davetle Bodrum’da gerçekleştirdi. Markanın  Türkiye Distribütörü Esen Demir ve Cihan Şensözlü’nün ev sahipliğinde Yalıkavak’taki Avantgarde Otel’de yapılan davete cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. 

Rihanna, Ciara, Alicia Keys gibi dünya starlarının kullandığı Gentle Monster gözlükler, Bodrum'da da meraklılarıyla buluştu. Ara sezon koleksiyon lansmanı, Türkiye Distribütörü Esen Demir'in ev sahipliğinde Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Avantgarde Otel'de gerçekleşti. Lansmanda, sosyetenin ünlü isimleri, beğendikleri modelleri tek tek denedi. Güneşli günlerde kadınların kurtarıcısı olan güneş gözlükleri, cemiyet hayatının tarz sahibi kadınları tarafından oldukça ilgi gördü. Beğendikleri gözlükleri deneyip satın alan hanımlar, davetten mutlu bir şekilde ayrıldılar.
 

Haberin Foto Galerisi İçin Tıklayınız !



Kaynak : htkulup.haberturk.com

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.