Fotokromik ve Blue Cut Teknolojisinin Birleştiği 1.58 ASP Colorvex Blue Cut Cam

Kırılmazlık özellikli 1.58 Colorvex faset çerçeveler için mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

Fotokromik ve Blue Cut Teknolojisinin Birleştiği 1.58 ASP Colorvex Blue Cut Cam
30 Mart 2019 Cumartesi 14:09

Sahip olduğu özellikleriyle göz kamaştıran bu ürün, “Spin Coating” fotokromik teknolojisi ve Blue Cut teknolojisini birleştirerek, kullanıcısına büyük konfor sunuyor. Ayrıca yüksek kırılma direncine sahip olması, her çerçeveye uygun olmasını sağlarken, ekstra güvenli ve rahat bir kullanım imkanı da sunuyor.

Blue Cut Özellikli Frequency 1.58 COLORVEX PHOTOGREY camın Faydaları

Blue Cut teknolojisi tüm LCD ekranlı dijital cihazlardan, güneşten, enerji tasarruflu ampullerden yayılan, gözümüzün en çok yorulmasına sebep olan, kısaca ‘mavi ışık’ olarak adlandırılan yüksek enerjili görünür ışığı (HEV) 420 nm dalga boyuna kadar filtre eden bir teknolojidir. Gün içerisinde çok bilgisayar kullanan, ya da yoğun ışıklı ortamlarda bulunan kullanıcıların yaşadığı göz yorgunluğu, baş ağrısı, gözde kızarma ve sulanma vb. astenopik etkileri azaltma konusunda büyük fayda sağlar. Yapılan araştırmalara göre katarakt ve yaşa bağlı makula dejenerasyonundan (AMD) korunma konusunda katkı sağlamaktadır. Yine son araştırmalara göre sirkadyen ritmin (vücudun yenilenme ve uyku düzeni) düzenlenmesine yardımcı olmaktadır.

Spin Coating Fotokromik teknolojisiyle üretilen Colorvex’in yüzeyi UV ışınlarına karşı çok hassastır. Camın renginin koyulaşması ve açılması sırasında hızlı ve üstün bir performans sergiler, böylece kullanıcısının çeşitli ışık düzeyi olan ortamlara adaptasyonu sırasında yüksek bir kullanım konforu sağlar.

Colorvex’in performansının maksimuma çıkmasını sağlayan süper hidrofobik antirefle kaplaması, üst düzey su-buğu itme özelliği, camın zor kirlenmesini ve kolay temizlenmesini, çizilmeye karşı ekstra dirençli olmasını sağlar. Böylece kullanıcısının camlarını konforlu kullanım süresini uzatmış olur. 1.58 indeksli yüksek kırılma direncine sahip hammaddesi faset (çerçevesiz) gözlüklerde dahil olmak üzere tüm çerçevelere montaj imkanı sağlar. Tüm bu üstün özellikleriyle Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Colorvex ürünü (+)/(-) 6/2 gibi oldukça geniş stok aralığıyla optisyenlik müesseselerinin hizmetine sunulmuştur.

Yaklaşan bahar ve yaz aylarında sektöre ayrı bir ivme katması beklenen Colorvex ile ilgili daha ayrıntılı bilgiye Opak Lens’in 32 il de bulunan 45 şubesinden ya da satış temsilcilerinden ulaşabilirsiniz

Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en geniş optik ürünler deposu olan Opak Lens, bağımsız ve yerli optisyenlik müesseselerin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.



 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.