Fotoğraf çekip instagram’da paylaşabiliyor.

Bu şekilde anında instagram da fotoğrafınızı paylaşmanız mümkün.

Fotoğraf çekip instagram’da paylaşabiliyor.
19 Mayıs 2014 Pazartesi 11:13

 Alman tasarımcı Markus Gerke instagram uygulaması için tasarladığı gözlükleri tanıttı.Gözlükler instagram filtreleriyle aynı özelliğe sahip, Fotoğraf çekip instagram'da paylaşabiliyor.

 

Bu tasarımın en ilginç yanlarından bir tanesi ise gözlüklere entegre edilmiş 5MP kamera ve mikro bilgisayar bulunması. Bu şekilde bir tuşla fotoğraf çekebiliyor sonrada gözlüğün camında instagram efektlerinden sonra nasıl gözükeceğini görebiliyorsunuz. Bu şekilde anında instagram da fotoğrafınızı paylaşmanız mümkün.

 

Buluşun "Instaglasses" adını veren mucit ve tasarımcı, insta-gözlük hakkında; " Birçok insan Instagram kullanıyor. Hepsi de efektleri seviyor ve fotoğraf çekip arkadaşlarıyla paylaşıyor. Hayatınızın her anını, tüm yaşadıklarınızı güzel filtreler ile fotoğraflamak güzel olmaz mıydı?" diyor.

 

Bu bazı askeri üslerde kullanılan bir uygulama olduğunu zaten biliyorduk. Ayrıca bu uygulamayı sivilleştirmek için Google akıllı gözlükler üzerinde zaten çalışıyor. Yani aslında o kadar da erişilemez, hayali bir teknoloji değil fakat instaglasses şimdilik bize yetecek bir teknoloji olarak gözüküyor.

 

Kaynak : instagramtr.net


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.