EYSE'la Hayata Başkasının Gözünden Bakın

Sanal gerçeklik deneyimiyle birleştirilen EYSE 3B kamera ile sevdiklerinizin yaşadıkları deneyimlere oturduğunuz yerden dâhil olabileceksiniz.

EYSE'la Hayata Başkasının Gözünden Bakın
26 Mayıs 2016 Perşembe 11:34

 Sanal gerçeklik deneyimiyle birleştirilen EYSE 3B kamera ile sevdiklerinizin yaşadıkları deneyimlere oturduğunuz yerden dâhil olabileceksiniz.

İstediğimiz her zaman sevdiklerimizin yanında olamıyoruz ama her an olmasa bile önemli anlarda onların yanında olmak istiyoruz ve bazen bazı deneyimleri başkalarının bakış açısıyla yaşamak istiyoruz. 360 derece görüntü aktarabilen kamera EYSE, sevdiğiniz insanlara, onların yaptıkları şeylere nerede olursanız olun eş zamanlı görüntü aktarımı ya da video kaydı sayesinde dâhil olmanızı sağlıyor.

Örneğin, son anda işiniz çıktığı için hafta sonu ormanda yürüyüş yapan arkadaşlarınızla birlikte olamıyorsanız, EYSE kamera ile yayınladıkları görüntüleri anlık bir şekilde sanal gerçeklik gözlüğü yardımıyla onların gözünden 360 derecelik bir açıyla görebiliyorsunuz ve yanlarında olduğunuzu hissediyorsunuz. Ya da kilometrelerce uzakta yaşayan torununuzun çok isteyip de gidemediğiniz 4. yaş günü partisine bir anda katılabiliyorsunuz ve sanki evin içindeymişsiniz gibi hissedip, onunla birlikte doğum günü kutlayabiliyorsunuz.





Stereoskopik görüş, EYSE’da kullanılan 2 yüksek çözünürlükü kameranın birleşik tek bir görüntü yaratmasıyla elde ediliyor. Küçük boyutuyla kolayca taşınabilen, klipsli yapısıyla her yere ve drone’lara kolayca takılabilen oldukça şık görünümlü EYSE, su geçirmez sağlam yapısıyla her yere götürebilmeniz için ve her koşulda kullanabilmeniz tasarlanmış.





Kickstarter’da fonlanan EYSE’ın teslimatına Ekim ayında başlanması planlanıyor. 250.000 dolar hedefe ulaşmak isteyen ve Vairdo tarafından geliştirilen proje, şu ana kadar 18.000 dolar desteğe ulaşmış durumda. Farklı renk seçeneklerine sahip olan EYSE’ın fiyat etiketiyse, paket içeriğindeki aksesuarlara göre 349 ila 649 dolar arası değişiyor.

Kaynak: bigumigu.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.