Erol Harbi’nin “Korsan Lens Satışına Hayır Yürüyüşü” Bugün Başladı!

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi, İstanbul’dan Ankara’ya sürecek olan 450 kilometrelik “Korsan Lens Satışına Hayır" yürüyüşüne saat 10.00’da Opak Lens’ten başladı.

Erol Harbi’nin “Korsan Lens Satışına Hayır Yürüyüşü” Bugün Başladı!
21 Mayıs 2018 Pazartesi 12:19

Erol Harbi Korsan Lens Satışına Hayır Yürüyüşü Başlangıç
İlgili Galeriye Git
Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı Erol Harbi’nin 21 Mayıs Pazartesi İstanbul’dan başlayan yürüyüşü, 31 Mayıs Perşembe günü Ankara’da son bulacak. Erol Harbi, korsan lens satışına dur diyebilmek için topladığı 6500 imzayı Ankara’da Sağlık Bakanlığı’na teslim edecek.

Yürüyüşe başlamadan önce Opak Lens şirket binası önünde Erol Harbi ve tüm Opak Lens merkez çalışanları saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı’nı söyledi ve ardından Erol Harbi basın açıklamasında bulundu.


Erol Harbi, Ankara’ya doğru yürümeye başlamadan önce şirket binası önünde çalışanlarıyla vedalaştı. Erol Harbi, burada yaptığı konuşmasında, uzun süredir sürdürdüğü mücadeleye rağmen halk sağlığını tehlikeye atan ürün satışının sürmesi üzerine bu yürüyüş kararını aldığını söyledi. Erol Harbi, Opak Lens çalışanlarının tezahüratları ile yürüyüşüne başladı.



Erol Harbi’nin Korsan Lens Satışına Hayır yürüyüşü ulusal basında da geniş yer buldu.

Sözcü Gazetesi

Hürriyet

Sabah

Habertürk

Milliyet

Posta Gazetesi

CNN Türk

Time Türk

Dünya 

The Turk News

Pressreader

Sputniknews

Takvim

Business Ankara

Dost Beykoz 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zehra parlak - 6 yıl önce
Görülmemis duyulmamış bir direniş. Umarım amacına ulaşür. UMARIM ANKARAYA VARIŞI TEK DEĞİL HAKLARI İÇİN BU MÜCADELEYİ VERDİĞİ OPTİKÇİLERDEN 100 LERCE BİNLERCE KATILIMCI OLUR. HAK ARAMAK ELDE ETMEK İÇİN BİR YÜREKLİ ADIM ATAR BİN YÜREKLI EŞLİK EDER.. Erol beyi gönülden tebrik ediyorum.