‘’Epilepsi İçin Bak’’ Üçüncü Ödülünü Aldı

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği ve Türkiye Epilepsi Hasta ve Yakınları Derneği iş birliği ile UCB Pharma’nın koşulsuz destekleriyle hayata geçirilen ‘’Epilepsi İçin Bak’’ projesi üçüncü ödülünü, Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nden aldı.

‘’Epilepsi İçin Bak’’ Üçüncü Ödülünü Aldı
10 Aralık 2017 Pazar 17:00

Dünya Epilepsi Günü kapsamında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi Sağlık Gönüllüleri Türkiye tarafından 11’incisi yapılan törende ‘’Jüri Özel Ödülü’’ne layık görüldü.

Epilepsi İçin Bak projesi, epilepsi hakkında toplumda süregelen yanlış yönlendirmeler ve eksik bilgiler nedeniyle oluşan ön yargıları ortadan kaldırmak ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla Dünya Epilepsi Günü kapsamında, UCB Pharma’nın koşulsuz desteğiyle, Türk Epilepsi ile Savaş Derneği ve Türkiye Epilepsi Hasta ve Yakınları Derneği iş birliği ile hayata geçirildi.

Sağlık Gönüllüleri Türkiye tarafından bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nden jüri özel ödülünün sahibi olan ‘’Epilepsi İçin Bak’’ projesi, kamuoyu genelinde geniş kitlelere ulaşarak ses getirdi. Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran farkındalık projesi topluma mal olmuş birçok ünlü ismin de gönüllü desteğini aldı.

Epilepsi Hastalığına Dair Ön Yargılara Dur Demek İçin Mor Gözlükler Takıldı

Bakış açısını değiştirmek ve epilepsiye dikkat çekmek için ‘’mor gözlük’’ ikonu üzerinden #DünyaEpilepsiGünü, #EpilepsiİçinBak hashtagleriyle Facebook, Istagram ve Twitter üzerinden gerçekleştirilen çalışmalar ile yaklaşık 11 milyon kişiye ulaşıldı. Toplum tarafından takip edilen ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla epilepsi için bak dedi ve projenin gönüllü destekçisi oldu. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.