“En Güzel Vitrini Seçiyoruz” Yarışmamızda Son 28 Gün!

20 Bin Lira değerinde ödüller kazandıracak olan, “En Güzel Vitrini Seçiyoruz” yarışmamız son 28 güne girdi.

“En Güzel Vitrini Seçiyoruz” Yarışmamızda Son 28 Gün!
02 Nisan 2018 Pazartesi 14:27

Yerel optisyenlik firmalarına canlılık kazandırmak, ticareti canlandırmak, optisyenlik müesseselerinin sosyal medyada tanıtımını yapmak, gözlük ve kontak lensin yalnızca optisyenlerden alınması gerektiğine dikkati çekmek amaçlı, Optik Gazete’nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen yarışmalardan  5’incisi olan ‘En Güzel Vitrini Seçiyoruz’ isimli yarışmamızın son katılım tarihi 30 Nisan 2018’dir.

Siz de birbirinden değerli hediyeler kazanmak ve optik mağazanızı sosyal medyada tanıtmak isterseniz, acele edin ve ‘En Güzel Vitrini Seçiyoruz yarışmamıza katılın.

‘En güzel vitrin bizim vitrin’ diyorsanız; vitrininizin güzelliğini göstermek, vitrin tasarımınızı diğer optik çalışanları ile paylaşmak ve hatta onlara ilham vermek için vitrininizin en az 1, en çok 5 adet fotoğrafını çekerek bize yollayın ve bizden, toplamda 20 Bin lira değerinde ödüller kazanın.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.