Elegance Fancy Çılgın Lenslerle Cadılar Bayramında Gözler Üzerinizde Olacak!

Opak Lens tarafından Türkiye’de satışa sunulan Elegance Fancy renkli kozmetik kontak lensler ile ‘Cadılar Bayramı’nda kimse gözlerini sizden alamayacak!

Elegance Fancy Çılgın Lenslerle Cadılar Bayramında Gözler Üzerinizde Olacak!
19 Ekim 2018 Cuma 16:48

Geniş ürün seçeneği ve sıra dışı konseptleriyle dikkat çeken Elegance Fancy çılgın lensler, Opak Lens tarafından Türkiye’de satışa sunuluyor. 12 çeşitten oluşan Elegance Fancy renkli kozmetik lensler arasında Türk bayrağı, kedi, baykuş, kurt, vampir ve elf gibi şekiller bulunuyor.

Ülkemizde günden güne iyice yaygınlaşan Cadılar Bayramında, artan popülerlik ile birlikte kostümler de renkleniyor ve çeşitleniyor. Ülkemizde tamamen eğlence amaçlı kutlanan Cadılar Bayramında birbirinden farklı etkinlikler ve eğlenceler düzenleniyor. Sıra dışı kostümler ile adeta tasarım gecesine dönüşen bu günde birbirinden renkli, farklı kostümler Elegance Fancy çılgın kontak lensler ile tamamlanıyor.

Elegance Fancy çılgın lensler ile bir ejderhanın vahşi bakışlarına sahip olabilirsiniz. Veya bir kedi gibi gizemli, baykuş gibi derin ve bir kurt gibi yırtıcı bakışlara bürünebilirsiniz. Ya da fantastik, bilim kurgu filmlerinden fırlamış bir Elf ya da ‘gerçek üstü’  kahramanların bakışlarına sahip olabilirsiniz.

Elegance Fancy çılgın lens seçeneklerinden birini alarak Cadılar Bayramında, maskeli baloda ya da canınız biraz farklılık istediğinde sadece kıyafetlerinizle değil çılgın şekillerle çarpıcı, eğlenceli ve fantastik bakışlara da sahip olabilirsiniz.



Ünlü Alacakaranlık serisi filmlerindeki aktörler tarafından takılan bu tür kontak lensler, opak kırmızı rengine sahip özel efekt yumuşak lenslerdir. Bu ‘tiyatral’ kontak lensler, Cadılar Bayramı ve maskeli balo etkinlikleri dışında şovlarda, tiyatrolarda ve filmlerde de kullanılıyor. Gözlerin görünümünü belirgin şekilde değiştiren bu renkli lensler; Türkiye dışında tüm Avrupa’da ve Amerika’da Cadılar Bayramında, film sektöründe ve şov dünyasında yaygın olarak kullanılıyor. Kırmızı renkli kontak lensler, vampir filmlerinden fırlamış bir vampir gibi görünmenizi sağlıyor. Bir vampir, kurt adam/kurt kadın gibi görünmenizi sağlayan özel tasarım kontak lensler arasında en çok tercih edilen diğer lensler ise kedi gözü, sürüngen ve uzaylı gibi gösteren özel tasarım lensler.

Elegance Fancy renkli kontak lenslerde kullanılan özel hammadde renklendirme tekniği ile gün boyu gözlerde konfor ve rahatlık yaşanıyor. 6 aylık kullanım süresi ile bu konforu sadece bir gün değil aylar boyunca sürdürmek mümkün…

Elegance Fancy renkli lenslerin bakımını da diğer kontak lensler gibi Elegance Aquafresh kontak lens solüsyonları ile kolayca yapabilirsiniz. 

Elegance Fancy lensler hakkında daha fazla bilgiye Opak Lens şubelerinden ya da satış temsilcilerinden ulaşabilirsiniz.
 
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.