Denizli’de Bir Bagaj Dolusu Kaçak Gözlük

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri takibe aldıkları bir araçta bin 850 adet kaçak güneş gözlüğü ele geçirdi.

Denizli’de Bir Bagaj Dolusu Kaçak Gözlük
18 Mayıs 2018 Cuma 11:43

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaz yaklaşırken kente kaçak yollarla insan sağlığını olumsuz etkileyen kaçak ve taklit güneş gözlüğü operasyonu yaptı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi ekipleri, takibe aldıkları bir aracı garaj yakınlarında durdurdu.
 
Aracın bagajında bin 850 adet kaçak ve sahte markalı güneş gözlüğü ele geçirildi.
 
Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, güneş gözlüklerinin güneşin zararlı ışınlarından korumaktan ziyade daha fazla zarar verdiği belirtilerek, “Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşların artan gözlük ihtiyacının karşılanması amacıyla piyasadaki değerine göre daha ucuz maliyetle satışı yapılmak istenen ancak güneşten gelen zararlı ışınları korumadığı gibi aynı zamanda göze gelen zararlı ışınların miktarını arttıran kaçak gözlük satışının ilimizde önlenmesi, satışı yapmak isteyen şahıs ve organizasyonların tespit edilmesi amacıyla görevli ekiplerce çalıma yapıldı” denildi.

Kaynak: Denizligüncel
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.