Denizli'de Kaçak Gözlük Operasyonu

Denizli'de düzenlenen operasyonlarda, kaçak gözlük, sigara ve sahte döviz ele geçirildi.

Denizli'de Kaçak Gözlük Operasyonu
08 Temmuz 2014 Salı 06:16

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan istihbarat çalışması üzerine il genelinde gümrük kaçağı malların ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı.

 

Ekipler, Turan Güneş Caddesi üzerinde durdurduğu bir otomobilde yaptığı aramada 3 bin 920 kaçak puro ile 250 kaçak güneş gözlüğü ele geçirdi.

 

Gözaltına alınan 1 zanlı, savcılık sorgulamalarının ardından sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

İl genelinde sahte para ticaretinin önlenmesi için yürütülen çalışmalar esnasında yapılan uygulamalarda bir otomobilin bagajında bin 154 adet çeşitli ülkelerin para birimin basılı olduğu banknot ele geçirildi.

 

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Kaynak : haberler.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.