Daha İyi Görmenizden Fazlasını Sağlayan Altı Gözlük Çeşidi

Bu gözlükler görme keyfini sonuna kadar en rahat şekilde yaşayacaksınız.

Daha İyi Görmenizden Fazlasını Sağlayan Altı Gözlük Çeşidi
08 Şubat 2016 Pazartesi 11:23

Bilgisayar gözlükleri


Araştırmalara göre yetişkinlerin %61'i dijital göz sorunları ile uğraşıyor. Gunnar Optiks bunun önüne geçmek için UV ve mavi ışıkları engelleyen harika bir gözlük çeşidi geliştirmiş. Bu gözlükler sadece bilgisayar kullanırken oluşan dijital göz sorunlarının önüne geçiyor.

Turuncu camlı gözlükler

 Uyumadan önce elektronik cihazlara bakmak gözü yoruyor, ama bu gözlüklerle takıldığınız zaman bir bebek gibi uyuyacaksınız çünkü gözünüz yorulmayacak.

Migren gözlükleri


TheraSpecs tarafından geliştirilen bu gözlükler migren ağrılarını arttıran ışıkları bloke ediyor ve ağrılarda dramatik bir azalış sağlıyor.

Nöro besleme gözlükleri

Kickstarter'da bütçelendirilen bu gözlükleri daha net düşünmenizi sağlıyor ve beyin kapasitenizi arttırıyor.

Disleksi gözlükleri

Kelimeleri bir araya getiremeyip okuyamama sorunu olan disleksi durumuna çare bu gözlüklerde olabilir. Gözleri senkronize edip disleksi hastalarının daha rahat okuyabileceği hale getiren bu gözlükler henüz FDA tarafından onaylanmadı fakat gelecekte onaylanacak gibi.

Renk körü gözlükleri
 

Kaynak: mashable.com, trend.mynet.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.