Daha İri Gözlere Sahip Olmanın Sırları

Doğru bir makyajın anahtarı göz makyajında saklıdır. Birkaç teknikle siz de daha iri görünen gözlere ve etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz.

Daha İri Gözlere Sahip Olmanın Sırları
21 Aralık 2015 Pazartesi 14:22

 İlk adım: Işıldayan gözler

Daha iri gözlere sahip olmak için öncelikle bazı ışık oyunlarına ihtiyacınız olacak. Işığı yansıtan bir kapatıcı veya nude bir göz far size yardımcı olacaktır. Peki, nasıl uygulamalısınız? Göz kapaklarınızın iç kısmına uygulayın ve ardından dışlara doğru hafifçe daraltın.

İkinci adım: Belirgin kaşlar

Bakışlarınızın görünümünü etkilememesi için dağınık ve bakımsız kaşlardan uzak durun. Makyaja başlamadan önce kaşlarınızı şekillendirin ve kaşlarınızın arasındaki boşlukları doldurun.

Üçüncü adım: Vurgulu göz kapakları

Açık ve ışıltılı tonlardaki göz farları gözlerinizi aydınlatmanızı sağlar. Ancak koyu tonları seviyor, buğulu göz makyajı elde etmek istiyorsanız koyu renk farı gözlerinizin dış kısmına uygulayın.

Dördüncü adım: Belirgin kirpik çizgisi

Kirpiklerin ve gözlerin daha iri görünmesi için en çok tercih edilen ürün eyelinerlardır. Siyah veya koyu kahve eyelinerı alt ve üst kirpik çizginizin dış kısmına çekin.

Beşinci adım: Kirpiklerinizi unutmayın

Son bir dokunuşla artık güne hazırsınız! Kirpiklerinizi uzatan ve hacim veren bir maskara ile gözlerinizin dış kısımlarında kalan kirpiklere odaklanın ve büyüleyici bakışlara sahip olun.

 

Kaynak: makyaj.com, milliyet.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.