Çizilmelere Karşı Dirençli ve Çözünürlüğü Yüksek GP Plus Mineral Camlar

Optisyenlik müesseselerinin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda stok çeşitliliğini sürekli güncelleyen Opak Lens ’den iki yeni ürün daha; GP Plus 1.523 Mineral ve Mineral Fotokromik cam.

Çizilmelere Karşı Dirençli ve Çözünürlüğü Yüksek GP Plus Mineral Camlar
14 Ağustos 2018 Salı 09:31

Son yıllarda pazar payını organik camlara kaptıran mineral camların, halen önemli tercih edilme sebepleri ve organik camlara karşı birçok avantajı vardır.

Mineral Camların Avantajları

Mineral camların, organik camlara göre çizilmeye karşı daha dirençli olması, özellikle bazı kullanıcılar için bu camları tercih etme sebebidir. Ayrıca abbe değerinin (camın renk ayrıştırma gücü) yüksek olması -daha güncel tabiriyle çözünürlüğünün yüksek olması- da yine mineral camların önemli özelliklerinden biridir.

Mineral beyaz camların yanı sıra yine stoklara yeni katılan mineral fotokromik camların önemli özelliği ise, UV ışınlarına karşı duyarlı olması sebebiyle güneşli ortamlarda renklerinin koyulaşmasıdır. Mineral Fotokromik camlar böylece gözlük kullanıcılarının en büyük sorunlarından biri olan, optik gözlük ile birlikte ayrıca güneş gözlüğü taşıma sorununa bir çözüm getirmektedir.

Mineral fotokromik camlar, kahverengi ve füme renk seçenekleriyle kullanıma sunulmuştur.



Camlar hakkında daha ayrıntılı bilgiyi, Opak Lens şubelerinden veya satış temsilcilerinden alabilirsiniz.

Kaliteli, hızlı hizmet anlayışıyla ve stok ürün çeşitliliğiyle, Türkiye’nin en büyük optik ürünler deposu olan Opak Lens Aş, bağımsız ve yerli optik müesseselerin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam ediyor.



 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.