Çinlilerin Yeni ‘Akıllı Gözlüğü’ Ortaya Çıktı!

Çin merkezli teknoloji devi Tencent'in yeni akıllı gözlükleri görücüye çıktı. Snapchat'in akıllı gözlüğü Spectacles ile benzerlik gösteren gözlük, bakın hangi özelliklerle geliyor?

Çinlilerin Yeni ‘Akıllı Gözlüğü’ Ortaya Çıktı!
07 Kasım 2018 Çarşamba 13:35

Tencent, ‘Weishi’ adlı akıllı gözlüğünü piyasaya sürdüğünü duyurdu. Tencent'in Weishi gözlükleri, ön kısmına eklenen bir fotoğraf makinesiyle kullanıcılara birinci şahıs perspektifinden video ve fotoğraf çekmelerine olanak sağlıyor. Özellikle sosyal medyada video paylaşan kullanıcıların ilgisini çekmesi beklenen ürün 11 Kasım'da satışa çıkacak.
 
Henüz fiyatı ile ilgili bir detayın verilmediği akıllı gözlükle, başta canlı yayın olmak üzere çeşitli video çekimlere imkan tanıyacak olan bir uygulamanın da App Store'da mevcut olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Hürriyet
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.