Burcunuza Göre Uygulamanız Gereken Göz Makyajları

Kadınlar bu haber tam size göre...

Burcunuza Göre Uygulamanız Gereken Göz Makyajları
23 Aralık 2015 Çarşamba 11:04

 Hayatımızın önemli bir alanını kaplayan burçlarımız şimdi de makyaj konusunda bizlere bir rehber oluyor. Gözler makyajın en önemli unsuru bu nedenle uygulayacağımız şeyler güzel bir bakışa kavuşmamızı sağlayacaktır.

Şimdi gelin burcunuza göre nasıl bir göz makyajı uygulamalısınız görelim.

KOÇ

Enerjik ve coşkulu Koç burçları, dikkat çekmekten hoşlandıkları için gösteriş isteklerini göz makyajlarına da yansıtıyorlar. Eyeliner ile değil, siyah göz kalemiyle daha kalın ve etkileyici şekilde yapılan buğulu makyajlar, fümeden lila ve mor tonlarına yayılan renk yelpazesindeki farlar ve belirgin kirpikler onların imzası.

BOĞA

Boğa burçları için kirpikler oldukça önemli. Kirpiklerini öne çıkaran, vintage etkili göz makyajları tam onlara göre. Far kullanmak yerine, etkileyiciliklerini bol rimel ve hacimli kirpikler ile destekliyorlar.

İKİZLER

Canlı ve dinamik bakışlarını, flörtöz tonlar (soğuk lila, pembe, mor) ile destekleyen İkizler burcu kadınları, makyajda özellikle gözlerinin alt kısmına oldukça önem gösteriyorlar. Üstteki hacmi alt kirpiklere de yansıtan makyajlar ile enerjik bakışlarını vurguluyorlar.

YENGEÇ

Romantik ve çocuksu Yengeç burcu kadınları, makyajda da bu tavırlarını kaybetmiyorlar. Soğuk siyah ve gri tonlarını füme tonlarıyla birleştiren göz makyajlarında en çok üst kirpikleri vurguluyorlar.

ASLAN

Metalik yeşil ve mavi tonlarıyla tüm dikkatleri bakışlarına çekmek isteyen Aslan burcu kadınları, bu görünümü yoğun göz kalemi kullanımıyla da destekliyor. Ayrıca kusursuz bir görünüm için kapatıcıdan da vazgeçmiyorlar.

BAŞAK

Göz makyajına oldukça önem veren Başak kadınları, bakışlarını makyajla kapatmak yerine onları daha da ön plana çıkaracak destekleyici makyajları tercih ediyorlar. Siyah göz kaleminden vazgeçemeyen Başak burcu kadını, güçlü kirpiklerle görünümünü tamamlıyor.

TERAZİ

Güzelliğe oldukça önem veren Terazi burcu kadınının en sevdiği şeylerden biri olan makyajın en önemli unsuru gözler. Gözlerini ön plana çıkarmayı seven Terazi burcu kadınları gümüş ve altın ışıltısını göz pınarlarında taşımaktan, bu görünümü koyu lacivert ve pembe farlarla dramatize etmekten korkmuyor.

AKREP

Dramatik göz makyajı denildiğinde akla ilk gelen burç Akrep. Onların rengi tek kelimeyle siyah. Gözlerini siyah kalemle çerçeveleyen Akrep burçları bu basic görünümü koyu gri farlar ve zaten gür olan kirpiklerini vurgulayarak tamamlıyor.

YAY

Eyeliner ile yapılan grafik çizgiler tam Yay burcu kızlarına göre dersek, yalan söylemiş olmayız herhalde! Makyajda sınırları olmayan ve yenilikleri denemekten hoşlanan Yay burcu, vintage grafik etkiler ve nude farlarla etkileyiciliklerini öne çıkarıyorlar.

OĞLAK

Toprak tonlarına olan tutkularını göz makyajına da yansıtan Oğlak burcu kadınları, kahverengi ve kızıl tonlarındaki göz makyajlarından vazgeçemiyorlar. Dağılmış efektli göz kalemleri ise bir diğer vazgeçilmezleri.

KOVA

Kova burcu kadını canlı renklere olan tutkusunu göz makyajına da yansıtıyor. Herkesin cesaret edemeyeceği yeşil, pembe ve hatta sarı tonları göz makyajında başarıyla taşıyan Kova burcu kadınları, tek tek ayrılmış kirpiklerle vintage kültürüne de göz kırpıyor.

BALIK

Klasikten vazgeçemeyen Balık burcu kadınları için takma kirpikler, ince çekilmiş eyeliner’lar, kahve tonlarındaki farlar olmazsa olmazlar arasında. Güçlendirilmiş kaşlar ise göz makyajlarının en büyük tamamlayıcısı.

Kaynak: marieclaire.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.