Burçin Optik’ten Örnek Bir Proje!

İzmir Mithatpaşa caddesinde bulunan Burçin Optik mağazasının önünde bulunan ağacı korumaya alarak ve etrafını çiçeklerle süsleyerek caddelerini güzelleştiriyor.

Burçin Optik’ten Örnek Bir Proje!
23 Nisan 2016 Cumartesi 10:32

 Burçin Optik’in sahibi Burçin Küçükören günümüzde sokak şartlarının insanları AVM’lere yönlendirdiğini ve sokaklarda park probleminin ciddi sıkıntılar yaratabildiğine dikkat çekti. Caddede kısa bir işiniz için aracınızla beklemek istediğinizde ise sürekli trafik polisleri tarafından ikaz edildiklerini ve trafik cezaları alabildiklerini bu tür uygulamaların da insanları sokaklar yerine AVM’lere gitmeye yönlendirdiğini belirtti.

Burçin Küçükören, Mithatpaşa esnafına seslenerek “Avrupa’nın birçok ülkesinde, caddelerde gezmek insanlar için inanılmaz bir mutluluk kaynağı ve eğlenceli bir durum. İnsanlar kapalı mekânlar yerine açık havayı tercih ediyor. Benim de bir cadde insanı olarak, insanların huzur ve güven içinde gezebileceği cıvıl cıvıl bir Mithatpaşa Caddesi için cadde esnafına bir önerim var. Caddemizi en güzel AVM’den daha iç açıcı, daha neşeli, insanları sokaklara davet edercesine güzelleştirelim.” dedi.



Bu konuda en önemli görevin esnafa düştüğünü belirten Küçükören, “Her esnaf kendine en yakın ağacı koruma altına alsın ve etrafını çiçeklerle süslesin. Bunu bir proje haline getirelim. Duyuralım başlatalım, birbirimize yardım edelim ve belediyemizden de destek alalım.” diyerek Mithatpaşa esnafını bu uygulamaya katılmaya ve ağaçları korumaya davet etti.

Eşi ve kendisinin mağaza çalışanlarıyla beraber bunu yaptığını ve sürdürmeye devam ettiğini belirten Küçükören, “Mağazamızın önündeki ağacı koruma altına aldık. Çok hoş tepkiler alıyoruz. İnsanlar iş yerimize gelip bize teşekkür ediyor. Anladık ki bunu her esnafımız yaparsa Mithatpaşa caddemiz, hoş vakit geçirilecek, insanın ruh halini güzelleştirecek bir cadde haline gelecek.” dedi.

Optik Gazete olarak biz de bu projeyi sonuna kadar destekliyor, tüm optik mağazaları bu şekilde dükkânlarının çevresini güzelleştirmeye davet ediyoruz. Bu proje kapsamında göndereceğiniz fotoğrafları ve yazıları da Optik Gazete’de yayınlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtiriz.

Optik Gazete







Etiketler; #Burçin Optik

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.