Broşür: Kontak Lensler İçin Doğru Bakım Nasıl Yapılmalı?

Gözder tarafından hazırlanan “Kontak Lensler İçin Doğru Bakım” çalışması broşürünü dernekten ücretsiz olarak temin edilebilirsiniz.

Broşür: Kontak Lensler İçin Doğru Bakım Nasıl Yapılmalı?
14 Ocak 2016 Perşembe 12:25

 Sayın Üye Meslektaşlarımız;

        Bilindiği üzere her türlü lens ( numaralı ve numarasız kontak lens vb. ) göz hastalıkları uzmanı tarafından düzenlenen reçete ile sadece optisyenlik müessesesine müracaat sonrası reçete kayıt defterine kayıt yapılarak satışı yapılması gerekmektedir.

        Bu bağlamda hizmet sunumu yaptığımız lens kullanıcıları için hazırlanan  “ Kontak Lensler İçin Doğru Bakım “ el broşürleri derneğimizden ÜCRETSİZ temin edebilirsiniz. Kontak Lensler İçin Doğru Bakım el broşürleri 50 adetlik A5 boyutundadır. Müesseselerimizin kontak lens kullanıcılarını doğru bilgilendirmek ve göz sağlığı hakkında hassasiyetlerimizi içeren el broşürlerinizin en kısa zamanda müesseselerinizde yer alacağını düşünerek iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

“Kontak Lensler İçin Doğru Bakım” el broşürü temin etmek için Tel:  0 212 512 56 04



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.