BIOMEDICS İle Daha Net Bir Dünya!

Buğulanma önleyici kuru bez BIOMEDICS ile muhteşem bir görüntüye kavuşacaksınız.

BIOMEDICS İle Daha Net Bir Dünya!
21 Ocak 2016 Perşembe 13:20

Opak Lens gözlük camları için buğulanma önleyici kuru bez BIOMEDICS ürününü optik sektörüne sunuyor.

Gözlük kullananların karşılaştığı en büyük sorunlardan biri de kış aylarında soğuk ortamdan sıcak ortama geçişte gözlük camlarının buğulanmasıdır, aniden ortaya çıkan ve önlenemeyen bu sorun gözlük kullananları çok büyük sıkıntıya sokmakta.


Optik sektörünün önemli tedarikçilerinden Opak Lens'in buğulanma önleyici kuru bez BIOMEDICS ürünü gözlük kullananların bu sıkıntısını gideriyor. Konforlu bir gözlük kullanımı sağlamak amacı ile sektörün hizmetine sunulan Biomedics cam bezi soğuk kış günlerini yaşadığımız bu günlerde işlevini yerine getirerek, gözlük kullanıcılarına çok büyük bir konfor sağlıyor.

BIOMEDICS buğu önleyici kuru bezlerin satışa sunulması hem optik mağazalarda satılabilen ürün çeşidinin çoğalmasına hem de gözlük kullanıcılarının karşılaştığı önemli bir sorunun bu ürün sayesinde çözümlenmesini sağlayarak sektöre çok büyük katkı sağlıyor.


BIOMEDICS buğu önleyici kuru bez, içerisinde bulunan ve sağlığa zararlı hiçbir bileşim içermeyen kimyasallar ile ek bir sıvı veya spreye gerek kalmadan sadece gözlük camını silerek saatler boyu buğulanmadan konforlu bir kullanım sağlıyor. Tek bir bezle 600 kullanım imkanı olan BIOMEDICS buğulanma önleyici kuru bezi uzun süreler deforme olmadan kullanmak mümkün.


BIOMEDICS buğulanma önleyici kuru bez optik mağazalardan 24.75 TL'ye temin edilebiliyor.

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.