Bildiğiniz Kulaklıkları Unutun!

Gözlüğe entegre edilmiş kemik iletimli kulaklıkları deneyenler kulaklarına inanamıyor...

Bildiğiniz Kulaklıkları Unutun!
21 Haziran 2016 Salı 17:28

Sesi Kemikten İleten Gözlük Şeklindeki Kulaklığa Kullanıcıların Verdiği İlginç Tepkiler


Kulakiçi kulaklıklar kablolalarından kurtulmaya çalışadursun kemik iletimli kulaklıklar gelecek devrimi gerçekleştirebilir. Gözlüğe entegre edilmiş kemik iletimli kulaklıkları deneyenlerin tepkilerine birlikte göz atalım. Bildiğiniz kulaklıkları unutun! Haberimize konu olan kulaklık (gözlük mü demeliydik?) ses iletimini kulaktan değil kemikten sağlıyor. Kemik iletimli kulaklıkları belki daha önce görmüş olabilirsiniz ancak bu ürünün özelliği az önce de söylediğimiz gibi aynı zamanda  bir gözlük olması.


 Özellikleri Neler, Nasıl Çalışıyor?

Kickstarter projesi olarak ortaya çıkan The Zungle Panther adlı cihaz tarzı ve teknoloji bir arada sunuyor. 45 gram ağırlığındaki gözlüklerin içinde hoparlör, 300 mAh pil, Bluetooth 4.1 kablosuz bağlantı birimi ve şarj için dışarıdan görünmeyen microUSB kapısı yer alıyor. 5 renge sahip cihazda yer alan gürültü engelleyici mikrofon ise telefon görüşmelerini mümkün kılıyor.


SESLİ GÖZLÜK TÜRKİYE'DE

İletişim Özgürlüğünün Yeni Adı: SOUNDGlasses

The Zungle Panther henüz proje aşamasında olmasına rağmen çok daha fazla özellikleri olan SOUNDGlasses (Sesli Güneş Gözlüğü) yakın bir zaman önce Türkiye'de satışa sunuldu bile, Cihan Medikal tarafından satışına başlanılan SOUNDGlasses (Sesli Güneş Gözlüğü) bir çok şehirdeki satış noktalarından temin edilebiliyor.

Cihan Medikal’in yeni ürünü SOUNDGlasses (Sesli Güneş Gözlüğü) ile güvendesiniz

Özellikle açık havada dolaşırken, bisiklet kullanır veya spor yaparken ellerinizi kullanmadan telefonla görüşme imkânı sunan SOUNDGlasses (Sesli Güneş Gözlüğü) ile özgür bir yaşam sizleri bekliyor. Bone Conduction teknolojisiyle kulağınızda bir kulaklık olmadan sesleri gözlüğünüzün şakağınıza teması ile duyabiliyor, ellerinizi hiç kullanmadan telefon görüşmesi yapabiliyor ve gelen telefonlarınızı otomatik olarak cevaplayabiliyorsunuz. Apple’ın işletim sisteminin bir parçası olan, akıllı kişisel asistan ve bilgi gezgini Siri ile telefon aramalarınızı gerçekleştirebiliyorsunuz.

Peki, bu cihaz nasıl çalışıyor? SOUNDGlasses, BlueTooth olan tüm telefonlarla ve cihazlarla bağlantı kurarak çalışıyor. Araba kullanırken, bisikletle giderken, ya da herhangi bir spor aktivitesinde elleriniz serbest kaldığından daha güvenli şekilde telefonla görüşebiliyor veya müzik dinleyebiliyorsunuz. Üstelik BoneConduction teknolojisinin getirdiği özellikle kulaklık takmadan telefonla konuşabildiğiniz ya da müzik dinleyebildiğiniz için kulağınız dış sesleri duyabiliyor. Bu da çevreden gelen uyaran sesleri de aynı anda duyabildiğiniz için sizi birçok tehlikeden koruyor.

Bu yüzden sadece bir güneş gözlüğü değil, aynı zamanda telefonunuzla bağlantılı bir iletişim cihazı olan SoundGlasses’ı aktif sporların tümünde ve günlük yaşamınızda güvenle kullanabileceksiniz.

SOUNDGlasses üç farklı renk camla geliyor. Şeffaf, koyu renk ve sarı camlar gözlüğe kolaylıkla adapte edilebiliyor. Bu camlar UV koruyucu özelliğinin yanı sıra polaroid özellikli olmasından dolayı, kırılmaya ve çizilmeye de dayanıklı.

Belirli bölgelerde bayilik sistemi üzerinden pazara sunulan SoundGlasses hakkında detaylı bilgileri www.sesligozluk.com sitesinden alabilirsiniz.





İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.