Beylikdüzü’ne Yeni Hastane Geliyor

Birinci Sağlık Grubu, Birinci Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Aksu Beylikdüzü’ne 220 yataklı yeni hastane müjdesini verdi.

Beylikdüzü’ne Yeni Hastane Geliyor
02 Şubat 2018 Cuma 09:57

Dr. Ali Aksu; Gazetemize yaptığı açıklamada, Birinci Göz Hastanemiz ile Beylikdüzü ve bölge halkına yıllardır en iyi ve üst düzeyde hizmet vererek insanların güvenini kazandık.

Beylikdüzü’nde büyük bir ihtiyaç olduğunu tespit ederek, çıktık yola Şubat ayında Beylikdüzü Yakuplu’da İlçe Kaymakamlığının yanında “Birinci Hospital İnternational” hastanemizi açarak, yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz dedi.

“Son Teknoloji Olacak”

Birinci Sağlık Grubu, Birinci Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Aksu, yeni açılacak olan hastanenin 35 bin metrekarelik, 13 katlı, 220 yatak kapasiteli, A sınıfı tüm branşların yer alacağı bir genel hastane olarak, 2018 Şubat ayında açılması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve hastanenin içerisinde yoğun bakım, cerrahi servis, doğumhane, ameliyathane, otopark gibi bölümlerin bulanacağını, üst düzey ve kaliteli hizmetin yanında son teknoloji cihazların da kullanılacağını dile getirdi.

“Dünyaya Hitap Edeceğiz”

Aksu; hastaların yarısının sağlık turizminden gelmesini hedeflediklerini belirterek “Daha önce yatak kapasitesini 150 olarak planlamıştık, ancak açılış öncesinde kapasiteyi artırarak 220’e çıkardık. Sadece Türkiye’den değil, yurt dışından da hasta bekliyoruz” dedi.

Kaynak: Flashhaber.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.