Beta Optik-NOVAX 7.kez Mido’da!

Beta Optik-NOVAX Mido 2016 Basın Bülteni

Beta Optik-NOVAX 7.kez Mido’da!
11 Mart 2016 Cuma 09:37

 Mido optik fuarına katılan Beta Optik-NOVAX fuara ilişkin görseller ve konuyla alakalı bülten hazırlamıştır. Aşağıda görselleri ve basın bültenini bulabilirsiniz.

NOVAX, Bir Kez Daha MIDO’da!                                                                                                                                                                                                                                 

Dünyanın en kapsamlı optik ihtisas fuar organizasyonlarından birisi olan MIDO,  bu yıl 27-29 Şubat 2016 tarihleri arasında, her yıl olduğu gibi İtalya’nın Milano kentinde düzenlenmiştir. NOVAX markamızla 7 yıldır düzenli olarak katıldığımız bu fuarda, geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına sunduğumuz, yeni progresif ürünümüz Nucleo 4D başta olmak üzere, diğer ürünlerimizin de, global pazara tanıtımını yapma imkanı bulduk. FreeForm ve Camber teknolojilerinin mükemmel kombinasyonu olan ve inovatif hammadde yapısıyla, progresif gözlük camı alanında buluş kabul edilen Nucleo 4D, bir kez daha yoğun ilgiyle karşılanmıştır. Yurt dışı bir çok bayi ve iş ortaklarımızın da bulunduğu standımızda, çeşitli ülkelerden gelen çok sayıda ziyaretçiyle görüşme imkânı elde ettik. Global bir marka olma konusundaki gayret ve kararlılığımız artarak sürecektir. Standımızda, Ülkemiz sanayici, tedarikçi ve gözlükçü meslektaşlarımızı da ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduk. Tüm ziyaretçilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.  BETA-NOVAX olarak yine son 7 yıldır aralıksız katıldığımız bir başka uluslararası optik fuarı olan ve 15-17 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenecek, ABD-New-York / International Vision Expo & Conference’a, ülkemizden gelecek meslektaşlarımızı, Level-1, LP 7170’deki standımızda görmekten mutluluk ve onur duyarız.

Beta Optik-NOVAX













İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uğur çiçek - 8 yıl önce
Gerçekten beta novax camarını multi fokal olarak çok uygun ve kullanıcının rahat ve alışma süresi kolay eski bir FENNİ GÖZLÜKÇÜ olarak FİRMANIZA BÖYLE bir marka kalliteli ürünü ÜLKEMİZE KAZANDIR