Bekir Optik'in Renkli ve Eğlenceli Dünyası

"Güzel Görmeye ve Güzel Görünmeye Dair..."

Bekir Optik'in Renkli ve Eğlenceli Dünyası
25 Nisan 2016 Pazartesi 09:37

 Renkli ve eğlenceli tasarımlarıyla mağazasını farklı bir konsepte dönüştüren Bekir Optik'in sahibi Bekir Orçanoğlu, insanlara çarşı esnafını hatırlatmayı, AVM'ler yerine halkımızın bu esnaflardan alışveriş yaparak çarşı esnafını desteklemelerini sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Bunu da mağazalarını güzelleştirerek ve farklılaştırarak yapmayı tercih ettiklerini belirten Bekir Orçanoğlu, "Bizim işimiz estetik, biz bu yola çıkarken bir sloganla çıktık. "Güzel Görmeye ve Güzel Görünmeye Dair..." Buna öncelikle mağazamızdan, personelimizden ve kendimizden başlayarak müşterilerimize aktarmaya çalıştık. Göze hitap etmek diye bir deyim vardır. Önce hitapı kazanmamız lazım ki müşteri de kendini daha rahat hissedebilsin." dedi.




Ne yaparsak yapalım her şeyi aşk ile yapmamız gerektiğine değinen Bekir Orçanoğlu, "Biz işimizi seviyoruz bu nedenle sevdiğimizi korumalı ve ona değer vermeliyiz. Bunu da en farklı, güzel ve estetik şekilde yapmayı tercih ettik" dedi.



Ayrıca mağazasında müşterilerini karşılayıp, günlük gözlük seçimi yapan bir de maskotları olduğunu belirten Bekir Orçanoğlu, Mia ismini verdikleri maskotlarını müşterilerinin çok sevdiğini ve mağazasının herkesin ilgisini çektiğini belirtti.



Biz de 27 Mayıs Caddesi Kayseri'de bulunan ve caddesini bu kadar renklendiren, güzelleştiren ayrıca farkındalık yaratmaya çalışan Bekir Optik'in sahibi Bekir Orçanoğlu’na teşekkür eder, bu konudaki desteğimizi optik mağazaların yaptıkları güzellikleri yayınlayarak sürdüreceğimizi belirtiriz.

Siz de mağazanızda yarattığınız güzellikleri bizimle paylaşın yayınlayalım.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.