“Bayramlar; insanları bir araya getiren en güzel vesilelerdir.“

Ramazan Bayramı'nın İslâm âleminde ayrı bir önemi ve yeri vardır.

“Bayramlar; insanları bir araya getiren en güzel vesilelerdir.“
24 Temmuz 2014 Perşembe 10:05


Bir ay gibi uzun bir süreyle, özellikle bu yıl olduğu gibi Ramazan ayının yaz mevsimine denk geldiği sıcak günlerde oruç tutanların, sabır imtihanını vererek manevi sorumluluktan kurtulmanın sevincini yaşama imkânını sağlamış olacaktır.


Ramazan ayının manevi huzur ve feyzini taşıyarak bayrama erişmenin hazzı içindeyiz.


Bayramlar; insanları kaynaştırıp bir araya getiren en güzel vesilelerdir. Bizleri bir araya getiren,dargın olanların barışmasına vesile olan, hüzün yerine sevincin ve neşenin yer aldığı değerlerdir.


Gerek sosyal olarak gerekse ekonomik olarak sıkıntılı dönemlerden geçen ülkemiz ve dünyamızda savaşın yerine barışın, silah tutan ellerin barış güvercinlerini ve çiçeklerini tutmasını, düşmanlıkların yerine dostlukların oluşmasını, kin ve nefret duygularının yok olmasını, felaketlerden ve afetlerden uzakta kalmasını isterken, meslekte ve sektörde yaşanan sıkıntılarımızın da ortadan kalkmasını canı gönülden arzu etmekteyim.


Ramazan bayramınızı, eşiniz, çocuklarınız, size değer veren sevdiklerinizle ve dostlarınızla şeker tadın da kutlamanızı, kırılan gönülleri yeniden kazanmanızı sizi kıranları da bağışlayarak kucaklaşmanızı, birlik beraberlik içinde, kardeşçe, çıkarsız saygı ve sevginin yer aldığı günler olmasını temenni ederim.

 

Optik koop.yönetim kurulu Başkanı
Şahap Sabri TUZAL
[email protected]


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.