Baha Optik 2016 Yılı Geleneksel Antalya Organizasyonu

Baha Optik Bayilerini Antalya’da Yeni Markaları ile buluşturuyor.

Baha Optik 2016 Yılı Geleneksel Antalya Organizasyonu
26 Ağustos 2016 Cuma 10:30

Baha Optik Ailesi her sene olduğu gibi 2016 ve 2017 yılı koleksiyonlarının sergilendiği  Bayiler ToplantıOrganizasyonu’nu 185 bayisinin katılımı ile 20-28 Ağustos tarihleri arasında Antalya Limak Lara Deluxe Hotel’ de gerçekleştiriyor. 

Bir önceki  yıla istinaden bu yıl gerçekleştirilen bayi toplantısına katılımda ciddi bir artış görülen Baha Optik ekibi yeni marka ve kreasyonlarını değerli bayileri ile heyecanla buluşturmaya devam ediyor.

Türkiye’nin 7 farklı bölgesinden, iklim ve kültürlerinden bayilerini bir araya getirerek iş stresinden, şehir hayatının bunaltıcı ortamından uzak, huzurlu ve eğlenceli bir atmosfer oluşturarak aileleri ve meslektaşları ile hoş sohbet ve keyifli vakitler geçirmelerini sağlayan Baha Optik Ekibi, büyüme yolunda emin adımlar ile ilerlemeye devam ediyor. Bunun yanında İhracatta farklı projeler ile ilerleyen Baha Optik’i yurt dışındaki bayilerinin de yalnız bırakmadığı görülüyor.

Baha Optik bünyesinde ki  Airforce, Free Titanium, Rapsodi, X Line, , T Max, , Isve, Baush+Lomb  markalar dışında 2016 Antalya fuarında bünyesine kattığı İtalyan markası Polar’ı da bayileri ile tanıştırmanın mutluluğunu yaşıyor.


Silmo İstanbul fuarı için start veren Baha Optik bünyesine katacağı Luciana Marelli markasının geniş ve inovatif koleksiyonunu da Silmo İstanbul Fuarında bayileri ile buluşturacak.

Baha Optik Yön. Kur. Başk. Turgay Coşkun yaptığı açılış konuşmasında yeni markaların isimlerini şu şekilde sıraladı:

“POLAR İtalya markası: Polar markası yakından tanıdığımız bir İtalyan markasıdır. Tasarımı ve kullandığı en son kalite polarize gözlük camlarıyla başarısını kanıtlayarak yoluna devam etmektedir. Polar marka gözlüklerin en dikkat çekici özelliği ise kullandığı “Polarized Premium’’ güneş camlarıdır.

Luciano Marelli: Keskin çizgileri ile Gücünü inovasyon, tasarım ve teknolojiden almış bir markadır. sizlere, uzmanlık, teknoloji ve etkili iletişimin yanında bambaşka bir hayat stili  sunuyor. Gençlik ve cesareti bu markada bulacağınıza inanıyoruz.

Paul Hueman Paris: Silmo İstanbul Optik fuarında  değerli misafirlerimizin beğenisine sunulacaktır.”

Etkinlik kapsamında ürünlerinin tanıtımını yapmak üzere stand açan Opak Lens’in de bu etkinliğe özel olarak hazırladığı kontak lens kampanyaları katılımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.



Baha Optik Bayiler Toplantısı 28 Ağustos 2016 Pazar günü sona erecek.
 

Optik Gazete olarak bayi toplantısı ve fuar organizasyonu için Baha Optik’i kutluyor ve 2017 yılında  başarılarının devamını diliyoruz.


 
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.