Annesini İlk Kez Gören Bebeğin Mutluluğu Böyle Yansıdı

Annesini ilk kez gören bebeğin mutluluğu böyle görüntülendi.

Annesini İlk Kez Gören Bebeğin Mutluluğu Böyle Yansıdı
09 Nisan 2016 Cumartesi 13:46

 ABD’nin Seattle kentinde, çok ender görülen bir hastalık nedeniyle doğduğu günden beri dünyayı sadece karartı şeklinde gören bebeğin yeni bir gözlükle annesini ilk kez gördüğü anda yüzüne yansıyan mutluluğu işte böyle görüntülendi.

Leopold adlı bebek “okülakütanöz ablinizm” adı verilen ve çok ender görülen bir hastalıkla dünyaya geldi. Bu hastalık insanın saç ve deri renginin yanında gözlerini de etkilediği için bebek çevresindekileri ancak birer karartı şeklinde görebiliyordu.

Görüntülerde, Leopold bebeğin özel gözlüğün takılmasından sonra ilk anda şaşırdığı görülüyor. Annesinin “merhaba tatlım” sözünden sonra gözlerini yeniden kaldıran bebek bu kez annesini görüyor ve o andaki mutluluğu kameraya işte böyle yansıyor.

Kaynak: Odatv.com, DHA


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.