Alcon Ürünlerinin Satışını Durduruyoruz!

Alcon ürünlerinin fiyat zammı listesi içerik ve oransal olarak bilinmediğinden...

Alcon Ürünlerinin Satışını Durduruyoruz!
17 Ağustos 2018 Cuma 14:02

Opak Lens A.Ş. den yapılan son dakika duyurusunu sektörümüzün dikkatine sunuyoruz.

SON DAKİKA...
OPTİK SEKTÖRÜNE DUYURULUR!


Alcon ürünlerinin satışını durduruyoruz…

Haricen edindiğimiz bilgilere göre, gece saat 01:00 de bazı firmalara gönderilmesine rağmen Opak Lens’e gönderilmeyen Alcon ürünlerinin fiyat zammı listesi içerik ve oransal olarak bilinmediğinden ikinci bir duyuruya kadar bu şirketin ürünlerinin satışını durduruyoruz. Direkt olarak Alcon firmasından veya diğer tedarikçilerden ürünleri temin edebilirsiniz. Depolarımızda Alcon ürünleri ile ilgili fazla bir stok bulunmamaktadır, talep ettiğiniz Alcon ürünleri elimizde var ise sizlere eski fiyattan gönderilecektir, eğer sipariş olarak ürün talebiniz olur ise sipariş alınmayacaktır.

Ayrıca Alcon firmasının ülkemizdeki bu zor günlerde yapmış olduğu etik dışı fiyat uygulamalarından dolayı bu firmayı ve yöneticilerini kınıyor ve protesto ediyoruz.17 Ağustos tarihine kadar olan siparişleriniz de eski fiyattan optik mağazalara teslim edilecektir.

Optik sektörüne saygı ile duyurulur.

H.Erol Harbi
Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.