Alcon'da Yeni Bir Atama Gerçekleşti!

Kostas Ladikos Alcon Türkiye ve Azerbaycan'ın tüm ticari faaliyetlerinin sorumluluğunu üstlendi.

Alcon'da Yeni Bir Atama Gerçekleşti!
03 Kasım 2015 Salı 17:12


Göz sağlığında dünya lideri ve Novartis grubunun bir şirketi olan Alcon'da yeni bir atama gerçekleşti. Kostas Ladikos Türkiye ve Azerbaycan ülkelerini de kapsayan Alcon Türkiye Bölgesi Genel Müdürü oldu. Ladikos, Türkiye bölgesindeki Alcon organizasyonunu yönetmek ve bu pazarlardaki ticari faaliyetleri yürütmekten sorumlu olacak.

Konstantinos Ladikos 2012'den bu yana yürüttüğü Alcon Yunanistan Bölgesi Genel Müdürlüğü görevinden sonra, Alcon Türkiye'ye katıldı. Kostas Ladikos Alcon'a hizmet ettiği 25 yıl boyunca pazarlama, satış ve en son genel müdürlük görevlerini üstlenerek, sorumluluklarını artırdı.

Konstantinos Ladikos kariyerine Tıbbi Satış Temsilcisi olarak başladıktan sonra ruhsatlandırma birimine geçti. Bunun sonrasında ise Satış & Pazarlama Direktörlüğü, Cerrahi Bölüm Direktörlüğü ve bölgesel pozisyonlarda proje geliştirme ve yürütme gibi ek sorumluluklar da gerektiren yöneticilik görevlerini üstlendi.

Konstantinos Ladikos Yunanistan Thessaloniki Üniversitesi Eczacılık Bölümü mezunu. Sağlık alanındaki engin tecrübesiyle Türkiye gibi gelişmekte olan önemli bir pazarda, güçlü bir organizasyon oluşturmak ve göz sağlığının geleceğini inşa etmek, muteber paydaşlarla beraber göz sağlığı yönetimini daha da ileriye taşımak ve doktorlar ile hastalarına daha yenilikçi çözümler sunmak konularında kilit rol oynayacak.

Kaynak: haberler.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.