Afyon’da Eczacı-Gözlükçü ve Optisyenlere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Eczacılar Odası Afyonkarahisar Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına kent genelinde hizmet veren yaklaşık 50’ye yakın eczacı-gözlükçü ve optisyen katıldı.

Afyon’da Eczacı-Gözlükçü ve Optisyenlere Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
16 Ocak 2016 Cumartesi 11:43

 Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından, kentte hizmet veren gözlükçülere yönelik Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve sağlık Müdürlükleri ile imzalanan sözleşmelerde 2016 yılında yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Eczacılar Odası Afyonkarahisar Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına kent genelinde hizmet veren yaklaşık 50’ye yakın eczacı-gözlükçü ve optisyen katıldı. Toplantıda SGK ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri devlet tarafından ödemesi yapılan ürünlerin yer aldığı sözleşmelerde 2016 yılında yapılan değişiklikler hakkında katılımcılara bilgiler verdiler.

Toplantıyla ilgili bilgi veren Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Afyonkarahisar Temsilcisi Turhan Çoban ise toplantının kentte hizmet veren optik ve gözlükçüler adına çok önemli olduğunu belirtirken, vatandaşın işlemlerinin toplantıda verilen bilgiler ile daha hızlı ve sağlıklı yürütüleceğini söyledi.

Toplantı yaklaşık 2 saat yapılan bilgilendirmenin ardından sona erdi.

Kaynak: Milliyet


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.