Acıbadem Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Öğrencilerinden Opak Lens’e Ziyaret!

Acıbadem Üniversitesi Optisyenlik bölümü öğrencileri Opak Lens’i ziyaret etti.

Acıbadem Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Öğrencilerinden Opak Lens’e Ziyaret!
24 Mart 2016 Perşembe 17:20

 Opak Lens İş Geliştirme Müdürü Sn. Fatma Küçüktaş, Acıbadem Üniversitesi Optisyenlik bölümü öğretim görevlileri ve öğrencilerinin katılımıyla Opak Lens’i tanıttığı ve kontak lens pazarının geçmiş ve geleceğini aktardığı bir sunum gerçekleştirdi. Sn. Fatma Küçüktaş ayrıca Opak Lens’in kuruluşundan bugüne kadar ki gelişimini, optik sektörüne dair yaptıkları çalışmaları ve gelecekteki planlarını da aktardı.

Sunumun sona ermesinden sonra Opak Lens Genel Müdürü Sn. Atilla Keserci'yi ziyaret eden öğrenciler, hem sektörel konularda hem de optisyenlik müessesi ve Opak Lens'in çalışmaları hakkında Opak Lens Genel Müdürü Sn. Atilla Keserci ile sohbet ettiler.


Optik Gazete olarak bizleri de ziyaret eden öğrencilere Optik Gazete Yöneticisi Sn. Fikret Arısoy, hem bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz “Mercekten Yansıyanlar” konu başlıklı amatör video yarışmamızdan hem de Optik Gazete’nin çalışmalarından kısaca bahsetti.

Opak Lens’in depolarını da ziyaret eden öğrenciler, Opak Lens’in kontak lens pazarındaki çalışmaları hakkında da bilgi sahibi oldular.

Öğrencilere başarılarının devamını dileriz.























İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.