90’Lı Yılların Güneş Gözlükleri 2018 Yılına Da Damgasını Vuracak!

Stil ikonu ünlüler, 90’lı yılların ince güneş gözlüklerini yeniden moda yaptı. Trende, Hadidler öncülük ediyor.

90’Lı Yılların Güneş Gözlükleri 2018 Yılına Da Damgasını Vuracak!
30 Ocak 2018 Salı 13:30

Bu yılın en trend parçası, ince ve küçük güneş gözlükleri olacak. 90'lı yıllarda Britney Spears'tan Kate Moss'a, Brad Pitt'ten Drew Barrymore'a kadar pek çok ünlünün vazgeçilmezi olan bu gözlükler, kısa sürede tüm dünyada çok popüler olmuştu. 2018'de sağlam bir geri dönüş yapan bu gözlükler, özellikle top modellerin favorisi durumda.

Gigi-Bella Hadid Kardeşler, Kaia Gerber, Kendall Jenner gibi modellerle şarkıcı Selena Gomez, son günlerde farklı renklerdeki ince gözlükleriyle boy gösteriyor. 90'lar havasını yansıtan küçük gözlükler; Rihanna, Selena Gomez ve Bella Hadid'in Cannes Film Festivali'nde bu tür modelleri tercih etmesiyle yeniden gündeme geldi.

Rengarenk Gözlükler
Son dönemde moda dergileri, moda haftaları ve blog'larda sıkça yer alan nostaljik gözlüklere; büyük modaevlerinden sokak modasının öncüsü markaların koleksiyonlarına kadar her yerde rastlayabilirsiniz. Gigi Hadid; gül rengi ince gözlüğüyle, kardeşi Bella ise sarı ve gri tonlarındaki modellerle sık sık boy gösteriyor. Kaia Gerber ise Paris Haute Couture Moda Haftası'nda vintage gözlüklerini neredeyse hiç çıkarmadı.

Kaynak: Sabah.com.tr
 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.