3. Geleneksel Gözkoop Toplantısı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel GözKoop toplantısı, Çeşme Altınyunus Otel'de 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

3. Geleneksel Gözkoop Toplantısı
03 Kasım 2016 Perşembe 10:45

3. Geleneksel GözKoop Toplantısı
İlgili Galeriye Git

S.S. Tüm Optisyenler ve Gözlükçüler Temin Tevzi Kooperatifi & GözKoop tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel GözKoop toplantısı, 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında İzmir/Çeşme Altınyunus otelde gerçekleştirdi.

GözKoop tedarikçilerinin katkısı ve desteği ile birlikte organize ettiği toplantıların birincisini geçtiğimiz yıllarda medeniyetler şehri Mardin, ikincisini Rize’de gerçekleştirmişti.

Geleneksel optisyenlik müesseselerinin iktisadi güvencesi olan Gözkoop,  2011 yılında 27 ortakla İzmir’de kuruldu. Geldiğimiz süreçte, birlik beraberlik içinde güvenle büyüyerek ve güçlenerek, Ülkemizin en büyük alım grubu haline geldi.

%100 yerli sermayeli Gözkoop optisyenlik müesseselerinin birlik beraberlik adına gerçekleştirdiği olağanüstü bir başarı öyküsünü oluşturuyor.

3. Geleneksel GözKoop toplantısında, Türkiye’nin dört bir tarafından GözKoop ortakları ve yakınlarının yoğun ilgi ve katılımı ile bir araya geldi. Toplantı  son derece verimli geçti.

Gözkoop ortaklarının ve tedarikçilerin yüz yüze görüşüp, aldıkları ürünleri birebir inceleyerek, toplu sipariş verebilme imkânı bulduğu bu toplantılarda, kooperatif olarak ortaklarına,  kaynaşma, karşılıklı fikir alışverişinde bulunma ve aidiyet duygusunun gelişimi imkânını da yakalamış oldular.

Ortaklar arasında yapılan değerlendirme toplantısında bazı tedarikçiler, firmalarını ve yeni ürünlerini gözkoop ortaklarına tanıtma imkanı buldular.

GözKoop Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burçin KÜÇÜKÖREN kooperatif ortaklarına hitaben yaptığı değerlendirme konuşmasını soru cevap şeklinde interaktif gerçekleştirdi.

GözKoop Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Burçin KÜÇÜKÖREN, yaptığı konuşmada özetle aşağıdaki başlıklara değindi.

“Ürün ve hizmet kalitesi sürekli geliştirerek, ortaklarımızın talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak için yeni ürünler ve kampanyalar planlıyoruz.  Yeni marka camlarımız bunlardan bir tanesidir.

Ülkemizde faaliyet gösteren bazı tedarikçiler rekabet hukuku mevzuatına aykırı olarak, GözKoop un sürekli ısrarlı anlaşma çalışma ticaret yapma çağrılarına ilgisiz ve kayıtsız kaldılar. GözKoop   ortaklarımızın  hak ve menfaatlerini korumak amacıyla konuyu Rekabet Kurumuna taşıdık, ısrarla sabırla takip ettik. Sonuç olarak bir ticaret zemini yakaladık. Ortaklarımızın birlik beraberlik içerisinde her türlü ticaretini GözKoop üzerinden yapmaları halinde; GözKoop ve ortaklarımızın kazanımlarını çok daha yukarılara taşıyabiliriz.

Ortaklarımızın birlik beraberilk adına kooperatife daha fazla destek vermeleri halinde, fikir ve projelerimizle Gözkoop’un istikrarlı büyümesi kaçınılmazdır. Bu amaçla hedeflerimize  ortaklarımızla  beraber yürümek istiyoruz. Sizlerin destek ve katkısı ile ,sürdürülebilir bir büyüme hızını planlamak ve onu tavizsiz uygulamak kararlılığındayız.

GözKoop olarak; Geleneksel Toplantılarımızı her yıl farklı coğrafyalarda tekrarlamayı planlıyoruz.” dedi ..

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.